If I Stay i The Last Song

Ukoliko si tek ušla u vezu ili sve dvoumiš oko toga trebaš li prekinuti s dečkom ili ne, prvo moraš pogledati ove filmove. Oni zaista dokazuju da je moguće da se dečko lijepo ponaša prema djevojci, a i da djevojke ne bi trebale spuštati svoje kriterije zbog njih.

Ovi filmovi dokazuju da dečki mogu zaista biti dobri i imati poštovanja prema svojim djevojkama. Upravo zbog toga ih trebaš pogledati da znaš što možeš očekivati i od svojeg dečka, a ni pod koju cijenu snižavati svoje kriterije samo zato da bi vam veza funkcionirala. Nekoliko priča iz ovih filmova je snimljeno i po stvarnim događajima, što znači da nisu u pitanju obične izmišljotine već realni prikazi ljubavi u vezama!

1.'Step Up'

'Step Up' je jedan od kultnih filmova za kojeg malo tko ne zna. Film prikazuje ljubav između dva plesača koji zapravo plešu potpuno drugačiji stil, kao i što vole drugačije stvari i u njima uživaju. No, to ne znači da ne mogu biti zajedno, a to su u filmu i dokazali.

2.'The Kissing Booth'

Ovaj romantičan serijal filmova se često spominje u raznim popisima filmova, ali zato jer i ima razloga za to! Iako se nekima ne sviđa kako je završio posljednji nastavak, uopće nije upitno kako se Noah izrazito trudio oko Shelly. Nije se trudio samo on, nego i njegov brat koji je bio njezin najbolji prijatelj. Što dokazuje da dečki mogu biti izrazito pažljivi i imati puno poštovanja prema curama, bilo da je u pitanju dečko ili prijatelj.

3.'When We First Met'

Za ovaj film će ti sigurno trebati jedan veliki paket maramica. Radnja filma savršeno prikazuje koliko dečki mogu biti dobri prema curama! To dokazuje i Noah koji je prije nekoliko godina propustio priliku reći djevojci da ju voli. No, on sada pomoću vremenskog stroja želi vratiti vrijeme kako bi joj to rekao i izrazito se trudi da promijeni svoju tadašnju odluku.

4.'Tall Girl'

'Tall Girl' je film koji prati život izrazito visoke djevojke koja je upravo zbog svoje visine imala manjak samopouzdanja i to je bila stvar zbog koje su je dečki odbijali. No, jednom liku u filmu njezina visina nije nikako smetala, a to je dokazao i svojim lijepim postupcima prema njoj.

Zendaya Obožavatelji presretni: Zendaya radi punom parom jer sprema čak 7 novih filmova i serija

5.'Another Cinderella Story'

U principu je svaki film o Pepeljugi predivna priča za sebe. Razlog tome je što se princ, odnosno dečko koji glumi glavnog lika izrazito trudi oko Pepeljuge i smišlja sve načine kako će ju pronaći nakon jedne predivne večeri koju su proveli zajedno. U ovome je radnja zanimljiva, a i pomalo drugačija od obične Pepeljuge jer je prikazana na tada, moderniji način.

6.'Five Feet Apart'

Da prava ljubav nema granice, bez obzira na sve, dokazuju i likovi u filmu 'Five Feet Apart'. Iako zbog bolesti nisu mogli biti fizički stalno zajedno, on je pronašao načina kako da budu i kako da olakša duge dane u bolnici svojoj djevojci.

Glumci iz romantičnih filmova Slavni glumci čija je kemija u filmovima bila nevjerojatna: Za njih se navijalo da budu zajedno i u stvarnosti

7.'The Last Song'

Miley Cyrus i Liam Hemsworth su se zaista i zaljubili tijekom snimanja ovog filma pa su prohodali i u stvarnom životu. Upravo zbog toga je film poseban jer se vidi kemija između ovih dvoje glumaca. Ne samo što je to i više nego očito, nego se Liam, odnosno Will u filmu, izrazito trudi oko Miley, pogotovo kada ona doživi smrtni slučaj.

8.'If I Stay'

Ovaj film priča predivnu priču, ne samo o zaljubljenom paru, već i o nesreći koja se dogodila Miji, glavnom liku u filmu. Usprkos svim loših trenucima i situacijama, njezin dečko dokazuje kako će do samog kraja ostati uz nju, koju god odluku ona donijela, a to dokazuje i njegovo lijepo ponašanje prema njoj.

Netflix Netflix gubi gledatelje: Jedan ga je streaming servis po prvi put ikada pretekao s brojem pretplatnika

Filmovi ljubav romantični filmovi zaljubljenost veza