Slika nije pronađena

Kada kreneš dejtati ili uđeš u prvu pravu vezu, naravno da će se dogoditi da ćeš napraviti neke greške i da nećeš znati sve o vezama. Bilo bi čudno da je drugačije. Nije kraj svijeta kada se to dogodi jer nekada najbolje naučimo lekciju baš onda kada ju naučimo na vlastitoj koži.

Ne možeš skupiti iskustvo u dejtanju i vezama bez da usput napraviš nekoliko pogreški. One se jednostavno moraju dogoditi. Nekada su manje i sve prođe dobro, ali nekada nas te greške mogu koštati i veze. Iako je bolno i tužno, to je najbolji način za naučiti lekciju. U tom trenutku nam nije drago, ali kada prođu godine, vidjet ćeš da su ti sve te greške pomogle i nečemu te naučile. U mladosti smo za ove stvari 100% uvjereni da su istina i da je to tako. I onda jednog dana počinjemo shvaćati koliko smo bili u krivu. Ove ljubavne zablude većina ima u mladosti, nemoj misliti da si jedina. Ništa od ovoga nije apsolutna istina.

1.Misliš da je izgled najbitniji
Da, izgled je bitan, nećeš biti s nekim tko te fizički ne privlači, jer to je onda prijateljstvo. No, izgled nije najbitniji. Ne vrijedi sav izgled svijeta ako je osoba ružna iznutra. Ili ako nemate nikakve zajedničke interese. Ta će veza propasti koliko god da ste lijep par.

2.Igranje igrica je top tehnika osvajanja
Nije. Zapravo ti se igrice mogu češće obiti o glavu nego što ćeš od njih imati koristi. Ako ćeš se praviti da si hladna i nezainteresirana, možeš odbiti dečka jer će on misliti da si stvarno nezainteresirana. Ako ga pak ideš raditi ljubomornim da vidiš je li mu stalo, on može pomisliti da si igračica. Bolje je biti iskren nego igrati igrice.

3.Bolje da mu se javiš pijana, bit ćeš hrabrija
Misliš da je dobra ideja javiti se nakon izlaska jer ćeš mu tako imati hrabrosti reći neke stvari? Da, imat ćeš hrabrosti, ali bi mu i mogla reći stvari koje ćeš sutradan zažaliti. Nije dobra ideja javljati se ni bivšem ni sadašnjem, a ni budućem, ako si popila.

Cura i dečko Stvari koje niti jedna cura ne bi trebala nikada napraviti zbog dečka

4.Bolje da si u bilo kakvoj vezi nego solo
Nemoj misliti da pod svaku cijenu moraš biti u vezi. Bolje da si solo, pa ako treba i godinama, nego da te iste godine potrošiš na vezu u kojoj se osjećaš jadno i tužno. To nije veza za tebe i samo trošiš vrijeme. Dečko koji je za tebe se nikada prema tebi neće tako ponašati.

5.Praviš se da si netko drugi samo da mu se više svidiš
I što onda kada se pogubiš u svojim lažima i kada on sazna da mu cijelo vrijeme muljaš? Onda mu se tek nećeš svidjeti. Jer bez brige, saznat će. Pogotovo ako ti muljanje uspije, svidiš mu se i završite u vezi. Jako loša ideja!

6.Ako ti je kupio poklon, znači da te voli
Poklon nije znak ljubavi. Njegova su djela ta koja će ti pokazati koliko mu je stvarno stalo. Skupi poklon samo znači da ima novaca, a ne i da te voli.

7.Veza koja nije na društvenim mrežama nije dobra ili nije sretna
Zapravo je suprotno. Oni koji se najviše dokazuju i pokazuju na društvenim mrežama su oni čija je veza najnestabilnija i koji nemaju povjerenja u svoju vezu ili partnera. Čvrsta veza ne mora biti na društvenim mrežama.

8.Tvoja veza mora biti bolja od veze od tvoje frendice
Uspoređivanje svoje veze s nečijom tuđom je loša ideja. Svaka je veza drugačija. Nemoj misliti da je tvoja veza lošija, ili da je tvoj dečko lošiji, jer se ponaša drugačije od dečka tvoje frendice. Nemoj ga uspoređivati s njihovom vezom, nego sa svojim kriterijima koje si sama postavila.

9.Ako si solo – nisi zgodna
Ako si solo, samo još nisi našla dečka za sebe. Tvoj status veze ne govori ništa o tome koliko si lijepa ili zanimljiva. Neki nađu dečka prije, a neki kasnije, a neki nikada. To ništa ne govori o tvojoj ljepoti.

Slika nije pronađena Nisu samo dečki ti koji griješe: 9 najvećih grešaka koje mi cure radimo u vezi

10.Najbolje je što prije nakon prekida ući u novu vezu, da ne misliš više na bivšeg
Moraš ju preboljeti, isplakati i tek si onda spremna za novu vezu. Nije fer prema tom sljedećem dečku da ga samo iskoristiš na ovaj način. Osim toga, manje su šanse da će veza uspjeti ako nisi stvarno spremna za nju, a odmah nakon prekida nisi spremna.

11.Ako ti kaže da te voli, onda to stvarno i osjeća
Nekada će ti dečko ovo reći samo zato jer zna da to želiš čuti i iskoristit će to kao manipulaciju da od tebe dobije nešto što želi. Ako ti njegove riječi govore jedno, a ponašanje drugo, ponašanje je to koje je istinito.

12.Nikad nećeš preživjeti ovaj prekid
Hoćeš. Svaki se prekid uvijek čini kao da je najgori ikada, ali će i svaki s vremenom postati sve podnošljiviji. Dok ga skroz ne preboliš.

veza ljubav zablude o vezama dečko Mladi par nova veza mladi tinejdžeri greške nije istina

Još vijesti