Slika nije pronađena

Iako ovo možda ne želiš čuti, ali činjenica je da svi griješimo. U vezi mogu jednako greške raditi cure, kao i dečki, samo će naše možda biti malo drugačije.

Nekada veza može biti idealna, sve ići baš kako treba, ali onda napraviš neku grešku i stvari se počnu polako urušavati. Neke su greške veće od drugih i ostavi će veće posljedice, ali sve bi trebala pokušati izbjeći. Jednako kako dečki rade greške u vezi, nisu niti cure imune na njih. Teška srca priznajemo, ali da, i ženski spol radi greške dok su u vezi. Ovo su one koje najviše nas radi i koje su najveće.

1.Izgubiš se u vezi i postaneš druga osoba

Ako ovo radiš ne štetiš samo svojoj vezi, već i sama sebi. Dečkima se ovo ne događa toliko često koliko curama. Kada uđemo u novu vezu, dopustimo si da nas dečko promijeni, da promijenimo karakter ili ciljeve u svom životu, kako bi se prilagodile toj vezi. Iako misliš da time radiš dobro, ne radiš.

2.Sumnjaš u to da mu se stvarno sviđaš

Nesigurnost je problem broj dva. Kada nam se neki dečko jako sviđa i čini se pomalo nevjerojatno da smo mu baš mi zapeli za oko i da želi s nama vezu, počet ćemo sumnjati da mu se stvarno sviđamo i napraviti probleme gdje ih nema. Samo zato što ti ne misliš za sebe da si nešto posebno, ne znači da drugi vide isto.

3.Tražiš drugo značenje iza onoga što je rekao

Dečki su puno jednostavniji od cura. Ako nešto žele reći, onda će to i reći, otvoreno i direktno. A s obzirom da cure to baš i ne rade, kažu nešto što se čini jednostavno, ali zapravo misle nešto deseto iza toga, misle da i dečki rade isto. I tako krećemo overthinkati oko stvari oko kojih to nema potrebe i raditi probleme gdje ih nema.

4.Pokušavaš ga promijeniti

Ovo je dobro poznati problem koji imaju cure: žele promijeniti dečka, bilo njegov izgled ili ponašanje, kako bi se uklopio u sliku koju imamo u glavi. Ovo nikada dobro ne završi. Možda će neko vrijeme trpjeti, ali ne dugo.

5.Ne cijeniš sitnice koje napravi za tebe

Možda dečki neće biti jaki na romantičnim gestama kakve ti očekuješ, ali će ti na 100 drugih načina pokazati da te voli i koliko mu značiš. Puno cura to ipak neće primijetiti jer imamo u glavi zacrtane ideje što je romantika i kakva ponašanja pokazuju da mu je stalo. Zapravo to nije tako jednostavno i postoji hrpa sitnica kojima će ti on pokazati da si mu važna. Ali ih ti nećeš primijetiti jer ćeš biti koncentrirana na one veće, kakve si vidjela u filmovima.

6.Radiš dramu tamo gdje je nema

Puno cura voli raditi dramu i probleme gdje ih nema. Nekada to radimo zbog nesigurnosti, nekada zbog loših iskustva iz prošlih veza, a nekada i jer to koristimo kao štit da zaštitimo svoje osjećaje. S druge strane, dečki mrze dramu, ne da im se boriti s tim, ne vide poantu i počne im takvo ponašanje ići na živce ako se često pojavljuje. Nekada je curama teško zaustaviti se, ali sljedeći put pokušaj jer ovakvim ponašanjem ne radiš nikome dobro.

7.U vašoj vezi nema povjerenja

Ovo je greška koju mogu raditi jednako oba spola. Pokazujete jedno drugome da si međusobno ne vjerujete. To mogu biti ispadi ljubomore, konstantna želja za provjeravanjem gdje je i što radi, s kim je, policijska ispitivanja kada pozdravi neku curu vani… Takvim mu ponašanjima daješ do znanja da mu ne vjeruješ, a povjerenje treba biti jedan od temelja veze. I dečkima je ono jako bitno.

8.Želiš da vam veza prebrzo napreduje

Dečkima treba vremena, a kada osjete pritisak, uplašit će se i pobjeći. Cure su te koje bi najradije da odmah nakon tjedan dana dejtanja definirate vezu, da nakon pola godine upoznate roditelje jedno od drugog…uvijek žele neki sljedeći korak puno prije nego su dečki spremi za njega. Takav pritisak koji stvaraš može biti koban za tvoju vezu. Pusti radije da stvari idu svojim tokom.

9.Kada govoriš o budućnosti, on nije u njoj

Iako ne želi da brzate s podizanjem veze na sljedeći nivo, želi i on znati da si ozbiljna s njim i da ga vidiš kao dio svoje budućnosti. U suprotnom će izgubiti volju za vezom jer mu na ovaj način govoriš da to nije to.

Pogledajte još:

Koristi te da preboli neku drugu curu: 9 znakova da mu je vaša veza samo 'veza za oporavak'

Psihološki trikovi uz koje ćeš biti poželjnija dečkima, a da se ne moraš previše truditi

Djetinjaste navike koje pod hitno trebaš prestati raditi u vezi

veza greške u vezi ljubav cure greške pogreške

Još vijesti