Cura i dečko

Kada si u vezi i totalno si luda za tom osobom, spremna si sve napraviti za njih i za uspjeh vaše veze. Koliko je dobro to što se trudiš, toliko to može biti i loše ako se trudiš previše.

Jedno je raditi kompromise – jer u vezi je nekada i to potrebno, ali totalno je druga stvar odustati od nečega zbog veze i dečka. Ili zapostaviti neke stvari. Sada ti se možda čini da nema veze, ali kasnije bi mogla požaliti i to predbacivati dečku. Koliko god nekoga voljela i koliko vam god veza bila ozbiljna, ne bi trebala neke stvari žrtvovati za njega i uspjeh vaše veze. Kada neku od ovih stvar moraš žrtvovati za njega ili te dečko otvoreno traži da to promijeniš ili od toga odustaneš zbog njega – nije dečko za tebe i to nije zdrava veza. Nikada, ali baš nikada, nemoj ove stvari i ove dijelove svog života dati u zamjenu za njega i vezu, ne isplati se.

1.Svoja prijateljstva
Prestati se družiti s nekim prijateljicama jer to tvom dečku smeta ili jer misliš da nemaš dosta vremena za njega je greška koju ćeš požaliti. Nikada ne bi trebala žrtvovati svoja prijateljstva za vezu. Čak i da je to veza koja je savršena. Ako moraš za nju žrtvovati druge ljude koji su ti godinama u životu, onda baš i nije toliko savršena. Prijateljstva su bitna, nemoj ih odbaciti zbog dečka.

2.Svoje ciljeve u životu
Što želiš u životu? Bez obzira na dečka i njegove želje. Ono što ti stvarno želiš ne bi trebala mijenjati zbog njega kako bi mu se prilagodila. Ako vam se planovi ne uklapaju jedan s drugim, onda to trebate pokušati riješiti na drugi način, a ne da se jedno od vas mora odreći svojih snova. Ili ćeš kasnije požaliti ili mu predbacivati, a to vas onda može i razdvojiti.

Zaljubljeni par Jeste li ti i dečko koji ti se sviđa baš dobar par? Odgovori na ovih 8 pitanja i znat ćeš

3.Svoju osobnost
Dečku se ne sviđa što si glasna? Ili tvoj smisao za humor? Ili način na koji se smiješ? Njegov problem! Nemoj mijenjati svoju osobnost zbog dečka. Osim ako ti želi pomoći da ostaviš iza sebe neku svoju lošu naviku. To je totalno druga stvar. Tvoja osobnost je ono što te čini posebnom i drugačijom, zbog čega si ti ti. Nemoj to nikada izgubiti. Ako mu se ne sviđa tvoja osobnost, onda je s tobom iz krivih razloga.

4.Svoje hobije
Hobiji i vrijeme koje provodiš baveći se njima je vrijeme za tebe, nešto što u vezi trebaš imati. Iako ste skupa, i dalje trebate provoditi nekada i vrijeme odvojeno, baveći se svatko svojim stvarima. U tome nema ništa loše, već to može i pomoći vašoj vezi. Odustati od hobija da imaš više vremena za provoditi s dečkom je jako glupa odluka.

5.Faks na koji želiš ići
Odabir srednje škole, faksa ili posla ne bi trebala temeljiti na svom dečku, nego samo i isključivo na svojim željama. Nemoj odustati od faksa na koji bi htjela ići samo zato jer će vas to razdvojiti i jer bi trebala preseliti na drugi kraj države. To je prevelika odluka da bi ju prilagođavala vezi, koja u međuvremenu može i puknuti. Ako vam je suđeno, preživjet ćete taj period.

6.Svoje mentalno zdravlje
Ako te veza stresira i stvara ti pritisak ili se zbog veze ne osjećaš dobro, ne bi trebala biti u njoj. Koliko god da voliš svog dečka. Nekada se s vremenom ljudi i veze promijene i u redu je prihvatiti da ste prerasli jedno drugo. Bolje prekinuti nego se cijelo vrijeme mučiti i osjećati loše i tužno.

Dečko Osobine dečka koje će stvarati probleme u vezi: 10 ponašanja koja nagovještaju da je on nevolja

veza ljubav dečko žrtvovat zbog veze promijeniti se zbog veze loša ideja što nikada ne žrtvovati zbog dečka zbog veze

Još vijesti