Par

Neke se stvari jednostavno ne smiju događati u vezi. Jer ako se događaju, ona osoba koja ih radi pokazuje da nema poštovanja niti za svog partnera niti za svoju vezu. Za njih nema oprosta.

Kada prijeđe neku od ovih granica, onda je to ozbiljan prekršaj. Možeš mu oprostiti ako to želiš, ali time samo sebi radiš loše. Osoba koja radi ove stvari ne zaslužuje da joj se oprosti jer su velike šanse da će to napraviti opet. I prije nego shvatiš, zapela si u groznoj vezi. Lako je pronaći opravdanje, ipak ti je stalo do njega i voliš ga, ali on ne zaslužuje niti opravdanje niti oprost. Neke se stvari ne opraštaju jer su previše ružne.

1.Prevara
Nemoj padati na izgovore 'nisam znao da je i to za tebe prevara'. Prevara je tema koja nije loše da se pojavi na početku veze kako bi oboje rekli što sve smatraju pod tim pojmom, kako kasnije ne bi bilo zabune. Ako te prevario, pogotovo nakon što ste već dugo zajedno, ne bi mu to trebala oprostiti.

2.Fizičko nasilje
Nema izgovora za fizičko nasilje nad curom. Niti jedan izgovor niti isprika nisu dobri. To je nešto što ne smiješ gurnuti pod tepih i opravdati njegovo ponašanje. Čak i da je inače anđeo, kada ovo napravi, nema oprosta.

par na dejtu Dečki kojima se sviđaš nikada neće raditi ove stvari – ovih 5 dokazuje da nemaju nikakve osjećaje prema tebi

3.Nazivanje pogrdnim imenima
Dečko treba biti osoba koja te voli i poštuje, a netko tko te voli i poštuje neće te nazivati nikakvih pogrdnim imenima i vrijeđati, ČAK ni kada se naljuti. Ako to radi onda je jednostavno osoba koja ima problema s ponašanjem i koja se ne zna kontrolirati, a to nikako nisu dobre osobine. Nisi ti njegova 'boksačka vreća' na koju se može istresati.

4.Kažnjava te svojim ponašanjem kada ne pristaneš na seks
Ne želi se vidjeti sljedećih tjedan dana, ne želi ti dati pusu…bilo kakvo ponašanje koje smatra kaznom jer nisi htjela biti intimna s njim nije nešto što mu trebaš oprostiti. Iako ste u vezi, tvoje je pravo da nekada nisi u moodu ili iz bilo kojeg razloga ne želiš ići do kraja. On to treba poštivati. On je možda ljut na tebe, ali ti trebaš biti još više ljuta na njega.

5.Zabranjuje ti da se družiš s tvojim prijateljicama
Tko je on da ima pravo odlučivati s kim ćeš se ti družiti? Zadnji put kada smo provjerili to nije bilo nešto što ti tvoj dečko može određivati. Nitko ne tjera njega da se druži s vama. Kada krene s ovakvim ponašanjem i naljuti se kada sazna da si se opet družila s njom/njima…ti se naljuti na njega. I to opako.

6.Uhvatila si ga da je govorio nekoj curi da nije u vezi
A jasno ste definirali svoj odnos kao vezu. Nema izgovora koji ti može dati, a koji bi mogao biti dovoljno dobar da opravda ovo ponašanje i da mu oprostiš. Namjerno je išao to izreći da si ne uništi šansu s njom ili da vidi ima li šanse s njom, nema šanse da to može biti vrijedno oprosta!

Slika nije pronađena Oprostiti prijevaru ili ne? Otkrivamo je li istina da 'Onaj tko jednom prevari, i drugi put će'

veza dečko grozna ponašanja ne smiješ oprostiti ne opraštaj najgora ponašanja nema izgovora

Još vijesti