Slika nije pronađena

Nekima je prijevara kap koja će preliti čašu i preko koje nikada nema šanse da prijeđu. Drugi su spremni zbog ljubavi oprostiti. Pitanje je isplati li se ovo oprostiti ili ima istine u ovoj poznatoj izreci?

Jedna stvar u vezi preko koje nikada, ali baš nikada, većina ne bi prešla je prijevara. Svi se problemi mogu još nekako riješiti, ali ovaj je nešto oko čega nema rasprave. Za svaki će par prijevara značiti nešto drugo i zato je bitno na početku veze to jasno dati do znanja. Jer većina pod varanjem neće računati lajkanje slika drugim curama, ali ako je to tebi jako bitno i nešto što smatraš izdajom, trebaš to naglasiti dečku. Kada kažemo prijevara mislimo ipak na nešto više: poljubac, osjećaje prema drugoj/drugom, seks, nalaženja…

cura i dečko zamišljeni Oko ovih stvari nemoj raditi dramu: 7 ponašanja koja se nekada čine kao prevara, ali to NISU

Neki su spremni prijeći preko prevare ako im partner obeća da to više nikada neće napraviti, a drugi se čvrsto drže da se to ne oprašta jer će se opet dogoditi to isto. Je li istina ili samo mit da 'onaj tko jednom prevari, i drugi put će' ili se stvarno osoba može promijeniti?

 

@ask_kimberly Nobody ever wants to hear this answer💀☠️ There are exceptions but as a general rule this is what I’ve seen #expert #datingexpert #advicetiktok #askkimberly #crush #dating #cheating #cheat #cheater #cheaters #cheatingonyou #cheatingonme #marriage #relationships #husband #wife #men #boys #boyfriend #datingadviceforwomen #datingadviceforgirls #women #spouse #spousecheating ♬ original sound - Kimberly

 

U većini slučajeva odgovor je: nije mit. Onaj tko jednom prevari, opet će. Ovo nije lako prihvatiti kada si ti osoba koju je netko prevario, a tog nekoga voliš, ali za svoje dobro bi trebala to shvatiti ozbiljno. Djevojka koja ima diplomu u psihologiji i radi već godinama kao psiholog, jasno i glasno kaže da je ovo istina. Dakle, po tome, oprostiti prijevaru je samo izbjegavanje prekida koji će neizbježno doći. Nemoj dozvoliti nikome da radi budalu od tebe, a pogotovo dečku, i to na ovaj način. Čak i da ga voliš najviše na svijetu, očito je da on tebe ne voli kada te prevario.

Cura i dečko I dečki imaju osjećaje: 10 rečenica koje žele redovito čuti od svoje cure

varanje prijevara oprostiti ili ne istina ili mit tko jednom prevari opet će ljubav veze

Još vijesti