Dopisivanje

S obzirom da se danas većina odnosa rađa upravo preko dopisivanja i to je prva i glavna komunikacija koju imamo, nije loše znati nekoliko trikova kako osvojiti dečka i na ovaj način.

Dopisivanje je danas jedan od glavnih dijelova dejtanja. Šanse su dobre da ćeš upravo na neki online način upoznati nekoga, a čak i da ga upoznaš vani, dopisivanje će igrati veliku ulogu u razvoju vašeg odnosa i daljnjem upoznavanju. Igrati igrice i čekati po nekoliko sati da bi odgovorila kako ne bi izgledala očajno nije baš najbolja ideja. Umjesto da igraš igrice koje bi mogle biti krivo shvaćene, posluži se ovim strategijama zavođenja preko poruka. Tako ćeš ga dodatno zainteresirati i jedva će čekati vaš sljedeći susret uživo.

1.Pitaj ga pitanja
Na ovaj ćeš način pokazati da si zainteresirana i produljiti razgovor. Kada vidiš da razgovor umire, ubaci neko zanimljivo pitanje. Razmišljaj što bi tebi bilo fora da te pita, e to ti pitaj njega.

2.Javi se nekada s random informacijom o svom danu
Ako ćeš ga samo ispitivati pitanja to može početi djelovati kao da je na intervjuu za radno mjesto tvog dečka. Iako je dobro pitati pitanja, nemoj da to bude jedino što dolazi od tebe. Okreni nekada temu razgovora tako da jednostavno prokomentiraš nešto iz svog dana, s nekom random informacijom.

Par u snijegu Dečki su otkrili kakve poruke mrze dobivati od cura: Ovih 11 će im ići na živce

3.Pošalji povremeno neku fotku – ne nužno svoju
U redu je ako ti nije ugodno slati svoje fotke, ali ako vidiš nešto fora što bi mu mogla poslati, nemoj oklijevati. A pogotovo ako je tvoja fotka. Možda si promijenila frizuru ili znaš da voli životinje, a tvoj pas spava u smiješnoj pozi – sve su to dobre ideje za poslati fotku.

4.Nemoj pisati Biblije od poruka
Poruke neka budu kratke i slatke. One duuuuugačke nisu dečkima najdraže i moglo bi mu dosaditi to čitati ako mu stalno šalješ neke kilometarske. To čuvaj za razgovore uživo.

5.Traži ga preporuku za novu seriju ili film
Dečki se vole osjećati korisno, a ovo je način kako mu možeš dati taj osjećaj dok se dopisujete. Traži ga preporuku za neku seriju, film, pjesmu, što god!

6.Daj mu nekada kompliment
Dečki OBOŽAVAJU komplimente. Povremeno nabaci neki kompliment, nešto usputno, neku sitnicu, a njemu ćeš odmah narasti u očima.

7.Nemoj slati i drugu i treću poruku ako ne odgovara odmah
Pošalji poruku i čekaj. Ako i ne odgovara za nekoliko sati, nemoj slati drugu poruku. Odgovorit će kad vidi i kad bude mogao. Ako ćeš mu slati milijun poruka, a još niste ni skupa, vjerojatno neće niti htjeti da budete.

8.Koristi emojije
Emojiji mogu biti od velike pomoći u dopisivanju. Ima ih milijun i iskoristi to! Pomoći će da točno shvati tvoje emocije koje se nalaze iza koje poruke pa su manje šanse da dođe do nesporazuma. A i svima će biti slađe dobiti poruku s emojijima nego neku bez ijednoga i s točkom na kraju.

Selfie u ogledalu Nikada ne bi trebala biti u vezi s dečkima koji ti šalju ovakve poruke – oni ne žele ništa ozbiljno

9.Nabacuj dosjetke
Nasmijavaj ga. Humor je način kako osvojiti simpatije ljudi oko tebe. Ne moraš bacati šale i viceve, ali dosjetke u pravo vrijeme i na pravom mjestu mogu biti odličan način da mu pokažeš da si zabavna i da se znaš zezati.

10.Nemoj čekati da se uvijek on tebi javi prvi
Nije on taj koji se uvijek mora javiti prvi. Dečki vole cure koje nekada preuzmu stvari u svoje ruke i preuzmu inicijativu. Bilo kakva poruka je bolja od tišine.

dopisivanje s dečkom osvojiti dečka preko poruke strategije osvajanja dečka ljubav dejtanje zainteresirati dečka

Još vijesti