Galerija Dečko s buketom cvijeća NISTE SLUŽBENO ZAJEDNO – ruža ili balon s helijem u obliku srca SKUPA STE MJESEC DANA ILI MANJE – jastučić srce ili ju odvedi na neki ekstra spoj +3 U VEZI STE PAR MJESECI – isplaniraj romantični movie night ili stavi neku vašu fotku u okvir

Nema više čekanja, odgađanja i odugovlačenja. Valentinovo samo što nije stiglo i ako još uvijek nemaš poklon za svoju curu, sada ćemo ti pomoći smisliti ideju. Vodit ćemo se time koliko ste dugo zajedno jer nije isto ako ste skupa mjesec dana i ako ste par godina.

Za Valentinovo ti ne treba neki skupi i luksuzni poklon. Ovo je dan kada se slavi ljubav i kada je bolje fokusirati se na neki slatki način kako osobi pokazati da ju voliš. Koliko god da svaka cura ima na listi želja neke skupe parfeme ili šminku, to nisu pokloni za Valentinovo koji će ju dotaknuti u srce i raspekmeziti. Ako želiš takvu reakciju, i dokazati joj da ipak imaš malo romantike u sebi, onda trebaš razmišljati na malo drugačiji način.

Ideje za dejt Ne želiš običan i dosadan dejt za Valentinovo? Ovih 7 ideja ti garantiraju nezaboravnu romantičnu večer

Tebi će možda neki poklon djelovati cringe i bezveze, ali uključi na trenutak svoju romantičnu stranu i vidjet ćeš da takve ideje zapravo mogu biti baš slatke. Nećemo ti reći da staviš vašu sliku na šalicu, ali evo kakve ideje imamo. U galeriji iznad pogledaj što joj možeš kupiti s obzirom na to koliko ste dugo zajedno. Dajemo ti po dva prijedloga za svaku duljinu veze. Škicni i inspiriraj se.

Poklon za Valentinovo Što kupiti dečku za Valentinovo s obzirom na to koliko ste dugo zajedno?

valentinovo pokloni za valentinovo za curu što kupiti curi za valentinovo romantični pokloni ideje za valentinovo

Još vijesti