Galerija Poklon za Valentinovo NISTE SLUŽBENO ZAJEDNO – bombonjera/čokolada ili slatki medvjedić SKUPA STE MJESEC DANA ILI MANJE - kolačići/muffini koje si ti ispekla ili slatka čestitka s porukicom +3 U VEZI STE PAR MJESECI – playlista s vašim i romantičnim pjesmama ili šalica s natpisom „najbolji dečko na svijetu“

Pokloni za Valentinovo ne trebaju biti skupi niti to treba biti nešto veliko. Poanta je da pokažeš osobi da misliš na nju i da ju voliš. Dečki često nisu toliko romantični, ali s ovim ćeš ga poklonima sigurno raznježiti.

Do Valentinovo ima još otprilike dva tjedna i to ti je itekako dovoljno vremena za pronaći neki lijepi poklon za svog dečka. Nemoj se stresirati jer je kraj siječnja, a ti si još uvijek bez ideja. Sada ćemo ti dati nekoliko ideja da ti olakšamo! Valentinovo nije rođendan i ne trebaš kupovati nešto veliko. Sitnica će biti dovoljna i zato je uvijek fora kada se ta sitnica dodatno personalizira. Svog dečka najbolje poznaješ ti! Mi ćemo ti dati nekoliko ideja, a ti vidi koja najbolje odgovara za njega s obzirom na njegove interese.

Slika nije pronađena KVIZ: Koji je idealan poklon za Valentinovo za tvog dečka ili curu?

Da ti još malo olakšamo, donosimo ti ideje za poklone s obzirom na to koliko ste dugo zajedno. Nije baš svejedno jesi li s nekim par mjeseci ili preko godinu dana. U galeriji iznad ti donosimo ideje za poklone s obzirom na duljinu vaše veze.

Manikure za Valentinovo Ideje za manikure za Valentinovo: 20 prijedloga romantičnih manikura

valentinovo poklon za valentinovo poklon za dečka što kupiti dečku ideje s obzirom na to koliko ste dugo zajedno

Još vijesti