Cura i dečko

Sada ti se možda čini kako je tvoja veza super čvrsta i nema ničega što ju može uzdrmati ili dovesti do prekida, ali kraj srednje za mnoge veze znači i prekid. Odlazak na faks je ogromna promjena u tvom životu i utjecat će na tvoj život više nego što misliš.

Srednjoškolske ljubavi su slatke i divne, ali često nisu za zauvijek. U tom ti se trenutku čini da je to to, ali godinama kasnije ćeš biti svjesna da je prekid te veze zapravo bio baš ono što ti je trebalo. Srednjoškolska veza te nakon srednje može nekada i sputavati. Pogotovo ako ste ti i dečko odabrali različite načine za nastaviti budućnost, ako ste otišli na totalno različite strane države studirati ili vam je pritisak faksa postao previše. Srednjoškolske veze su tu da nas nauče ljubavi, da imamo tu neku slatku uspomenu koju ćemo nositi sa sobom cijeli život i awkward prvi poljubac. Nakon srednje, puno takvih veza propadne. Hoće li i tvoja biti jedna od njih? Ovi znakovi otkrivaju da će kraj srednje vjerojatno značiti i kraj za vas.

Slika nije pronađena KVIZ: Koja je najveća greška koju radiš kada si u vezi?

1.Niste na istoj valnoj duljini po pitanju toga kako će vam veza izgledati nakon srednje
Viđenje vaše veze i vašeg odnosa nakon srednje vam se prilično razlikuje. Ti želiš jedno, on želi drugo i ne možete se naći na sredini. Možeš se nadati da će vam se u sljedećih par mjeseci pogledi uskladiti, ali vjerojatnije je da neće. Čak i da se uskladite, vrlo je lako moguće da će ove razlike opet ubrzo izaći na površinu. Da bi veza uspjela, bilo kakva, pa tako i srednjoškolska, je da obje strane imaju isto mišljenje po pitanju toga kako žele da veza izgleda i gdje ide.

2.Veza vam je klimava
Već sada imate problema u vezi, svađate se na redovitoj bazi ili te dečko povremeno živcira sa svojim ponašanjima. Što god da je vaš problem, ako vam se veza ne može opisati kao čvrsta, već bi prije rekla da je na klimavim nogama, to odlazak na fakultet može samo dodatno naglasiti. Pogotovo ako će vas tada razdvajati i stotine kilometara. Kada veza koja ni uživo nije čvrsta prijeđe na daljinu, to ju može dovesti do kraha.

cura i dečko Lekcije koje će te naučiti loša veza: 7 pozitivnih stvari koje možeš naučiti iz nje

3.Želiš nešto novo i drugačije
Kada razmišljaš o budućnosti, nisi baš 100% sigurna da u njoj vidiš svog sadašnjeg dečka. Iako ga voliš i okej ti je u toj vezi, nekako dio tebe ipak želi još istraživati. Često ostajemo u vezi jer se u njoj osjećamo sigurno i navikli smo na tu osobu, ali kad-tad takav odnos dođe kraju. Pogotovo ako razmišljaš da bi htjela nekoga ili nešto novo i drugačije. Jednostavno možda nisi spremna „skrasiti se“ s njim.

4.Pod stresom si jer ne znaš kako uskladiti faks i tu vezu
Imate totalno različite planove za budućnost i već si sad pod stresom jer ne znaš kako to sve uskladiti. Kakve god da imate planove za nakon srednje, ako se prilično razlikuju i razlikuje se budućnost kakvu si želite, s razlogom si pod stresom. Tko ne bi bio? Polako možda počinješ shvaćati da je to to i da se vaši putevi razilaze. Da si sigurna u vas i vašu vezu, ne bi se toliko stresirala. Nekada nam intuicija govori da je možda ipak bolje nastaviti dalje.

ljubav srednjoškolska veza srednja škola veza par Prekid hoćete li preživjeti prekid nakon srednje znakovi za prekid

Još vijesti