Zaljubljeni par

Kada uđeš u vezu i čak i ako se ona čini sretna i savršena, možeš ju s nekim negativnim ponašanjima uništiti. Ovo su razmišljanja koja je bolje ostaviti po strani ako želiš biti sretna.

Kada si u vezi i ona je sretna, misliš da se ništa ne može dogoditi da vas razdvoji i napravi problem. Nekada upravo sami u takvim situacijama napravimo problem. Kako? Jer overthinkamo i zapletemo se u svoje misli, zapnemo za one negativne i ne puštamo ih. Toliko se fiksiramo na pogrešna razmišljanja da si malo po malo uništimo sreću. Nadamo se da ne radiš ništa od ovoga, ali ako slučajno radiš, onda je možda bolje da se ostaviš takvih razmišljanja. Moglo bi se činiti da tražiš probleme gdje ih nema ili da nemaš samopouzdanja – čak i da ne vjeruješ dečku. Ovih 8 razmišljanja ostavi po strani ako želiš sretnu vezu.

1.Od svake sitnice overthinkanjem napraviš big deal
Kada se dogodi neka situacija, ti ćeš od nje napraviti nešto veliko i bitno. I tako svaki put. Nije svaka situacija toliko bitna i ne treba oko nje overthinkati. Razmisli nekada je li ti nešto stvarno bitno i je li vrijedno toga da o tome razmišljaš danima.

2.Stalno očekuješ da će te dečko ostaviti
Razmišljanja poput toga da će te dečko sigurno ostaviti, prevariti ili se odljubiti od tebe su loša za tebe i tvoju vezu. Zašto razmišljaš tako negativno? Ako te muči neko njegovo ponašanje, popričaj s njim o tome, ali nemoj dopustiti nesigurnostima da na ovaj način vladaju tobom.

Zaljubljeni par Ne, nemaš prevelika očekivanja u vezi: 12 stvari koje će dečko kojem je stvarno stalo raditi u vezi

3.Ne možeš vjerovati da bi on bio s tobom i stalno ga propitkuješ
Dečko ti je toliko super i toliko ti se sviđa da ne možeš vjerovati da je stvarno s tobom i stalno propitkuješ tu njegovu odluku. Ako ti nije dao razloga da posumnjaš u njega i njegove namjere, nemoj si to raditi.

4.Uvijek za sve loše okrivljuješ dečka
Što god da se loše dogodi, uvijek on ispadne krivac, nikada ti. Istina je da u vezama za neke probleme zapravo imate jednaku krivicu. Nemoj se držati kao da ti nikada ne možeš pogriješiti.

5.Ne možeš uživati jer vas stalno uspoređuješ s drugim parovima
Svaka je veza drugačija i svaki je par drugačiji. Ako ćeš stalno gledati druge i uspoređivati vaš odnos s njihovim, napravit ćeš problem gdje ga nema. Jednostavno uživaj u svojoj vezi. Nema pravila koje kaže kako ona treba izgledati.

6.Očekuješ da će sve uvijek biti fer
Ništa u životu nije fer, a neće sve biti fer ni u vezi. Umjesto da overthinkaš kada bude neka situacija za koju smatraš da nije fer, otvoreno popričaj s dečkom o tome. Prije ćete tako riješiti problem.

Zaljubljeni par Nikada ne bi trebala u vezi tolerirati ovih 12 ponašanja – dečko koji to radi nije za vezu

7.Uvjerila si samu sebe da te dečko nikada neće ostaviti
Niti jedna krajnost nije dobra pa tako ni ova. Koliko god da nema smisla ako ćeš stalno razmišljati da će te dečko ostaviti, tako nema ni smisla razmišljati na način da nema šanse da te ostavi što god ti napravila. Ako tako razmišljaš, moguće da ga uzimaš zdravo za gotovo.

8.Ne pristaješ na kompromise jer vjeruješ da je tvoje jedino kako treba biti
Nemoj razmišljati na način da su uvijek tvoje ideje i tvoji načini najbolji jer nisu. Veza se mora sastojati od kompromisa koje ćete oboje raditi, ne samo on.

veza razmišljanja loša za vezu loša ponašanja u vezi uništiti vezu ako želiš sretnu vezu što ne raditi u vezi

Još vijesti