Dečko i cura

Sigurno ti nije cilj uništiti si vezu i otjerati dečka od sebe, ali bi se upravo to moglo dogoditi ako se nastaviš ovako ponašati. Nekim ponašanjima nije mjesto u vezi. U svim ovim situacijama je pravo vrijeme da se ponašaš što odraslije.

Nekim ponašanjima nije mjesto u vezi i pokazuju da osoba nije niti spremna za vezu. Nije fer prema dečku s kojim si u vezi da trpi ovakve djetinjaste stvari, bez obzira koliko imali godina. Svi se nekada znamo ponašati malo djetinjasto, pogotovo kada stvari ne idu onako kako smo zamislili ili kada nas netko povrijedi ili naljuti. Ipak, ima trenutaka kada se trebaš jednostavno suzdržati i sjetiti se da nije fer prema osobi koju voliš da se tako ponašaš prema njoj. Ovim djetinjastim ponašanjima nije mjesto u vezi i ni u kojoj situaciji nisu opravdana.

1.Uvijek je fokus na tebi
U vezi trebate biti jednaki, nekada će fokus biti na tebi, a nekada na njemu. Nije okej ako sve okrećeš na sebe i čak i kada mu se dogodi nešto super, ne dopuštaš mu da bude centar pažnje. Koliko god da si željna pažnje, i zaslužuješ ju, moraš se nekada skloniti sa svjetla reflektora i prepustiti to mjesto drugima.

2.Izazivaš svađu iz čistog mira da vidiš koliko je dečku stalo
Ovo nije način za provjeriti koliko mu je stalo i voli li te. Izazivati svađe da vidiš kako će reagirati i hoće li reagirati na način na koji si zamislila – pogrešno! Ovo je jako djetinjasto ponašanje. Ako iz njegovog ponašanja ne možeš zaključiti je li mu stalo, pitaj ga direktno i reci da želiš da ti to više pokazuje.

3.Ne držiš se obećanja koja si dala
Ako nešto obećaš, onda je jedino fer da to obećanje i ispuniš. Ne odmah istog trena, ali nekada da. Ne možeš se praviti da se to nikada nije dogodilo ili da si zaboravila. To je jednostavno djetinjasto. Ako nisi sigurna da nešto možeš napraviti, radije nemoj niti obećavati ništa.

4.Ne ispričavaš se kada pogriješiš
Kada pogriješiš, trebaš prihvatiti grešku i ispričati se. Nema druge. Kriviti drugu osobu ili se opravdavati…ne. Samo prihvati da si pogriješila i ispričaj se. Koliko ti god to nekada bilo teško napraviti, znaš vjerojatno i sama da je to pravi način.

5.Otkrivaš previše na društvenim mrežama
Svaki vaš trenutak i svaki vaš problem dijeliš na društvenim mrežama. Ne mora cijeli svijet znati baš SVE. Jedno je potužiti se frendicama u inboxu, a drugo podijeliti to na storyju. Neke stvari trebaju ostati samo između vas. Djetinjasto je svaki problem dijeliti s cijelim svijetom.

6.Naljutiš se ako dečko ide negdje bez tebe
U vezi ste, da, ali to ne znači da više nigdje ne možete jedno bez drugoga. Ne možeš se naljutiti na dečka ako ode negdje bez tebe, pogotovo ako te obavijestio da ide, ali nije te pozvao pa se naduriš. Sigurno ima razlog zašto ide bez tebe, možda mu samo treba vrijeme za njega ili malo muškog društva samo s dečkima.

7.Tračaš i pričaš stalno nešto loše o svom bivšem
Tvoj bivši je u prošlosti i nije mu mjesto u tvojoj sadašnjoj vezi. Osim što tvoj dečko vjerojatno ne želi non stop slušati o njemu, zapravo ako stalno pričaš o njemu, pokazuješ da ga nisi preboljela. Čak i ako pričaš loše!

8.Igraš igrice s njegovim osjećajima
Bilo kakve igrice pripadaju u djetinjasto ponašanje. Radije direktno reci što imaš za reći ili pitaj što te zanima. Nemoj to pokušavati saznati na način da igraš igrice. Samo ćeš tako povrijediti njegove osjećaje kada shvati što radiš.

9.Uvijek morate raditi ono što ti želiš i ići gdje ti želiš ići
Kada ste zadnji put radili nešto što je on predložio ili pogledali film koji je on predložio? Ako se ne sjećaš, to je problem. Pusti nekada i da on da ideje i radi to što predloži, čak i ako možda nisi oduševljena i želiš raditi nešto drugo.

veza ljubav Ljubavni savjeti djetinjasta ponašanja uništiti vezu razlog za prekid

Još vijesti