Zaljubljeni par

Nakon duže pauze od veza i dejtanja općenito, teško se vratiti ponovo u igru. Ne znači da je nemoguće, baš zato se moraš držati nekih pravila koja će ti pomoći da si ponovo nađeš nekog tko ti odgovara.

Čini ti se nemoguće da sada ponovo izlaziš ili se dopisuješ s nekim nakon što si imala dužu pauzu. To ipak nije tako, ali da bi ti bilo lakše na tom putu, moraš znati neke stvari koje trebaš ili ne trebaš raditi ako tražiš nekog za dejtanje. Sada ti se čini komplicirano, ali ne moraš brinuti – kada kreneš, sve će biti lakše!

1.Nemoj postavljati previsoke kriterije
S obzirom na to da dugo nisi dejtala niti se dopisivala, nemoj odmah postavljati visoke kriterije za dečke jer ćeš se vjerojatno razočarati. Bitno je da postaviš normalne kriterije koje netko može ispuniti, ali da kriteriji nisu vezani uz materijalne i neke druge stvari.

2.Budi samouvjerena
Nemoj pokazivati svoje slabosti. Kada nekoga upoznaješ, moraš biti samouvjerena, a to se dečkima i sviđa jer im daješ dojam da si puna samopouzdanja te da ne pokazuješ nesigurnosti. Njih je normalno pokazivati kada ste se već dosta dobro upoznali jer ovako dečko može stvoriti dojam da tražiš njegovo sažaljenje.

via GIPHY

 

3.Nemoj se predstavljati da si nešto što nisi
Uvijek budi onakva kakva jesi. Ako se vaš odnos zaista i nastavi, s vremenom ćeš morati pokazati svoju pravu stranu, a to nije ona koju je on upoznao ako ćeš se pretvarati. Zato se uvijek ponašaj prirodno i predstavi se onakvom kakva jesi jer dečki ne vole glumatanja.

Selfie u ogledalu Nikada ne bi trebala biti u vezi s dečkima koji ti šalju ovakve poruke – oni ne žele ništa ozbiljno

4.Izbjegavaj storyje gdje tražiš da ti se netko javi u DM
Nikako, ali nikako nemoj stavljati storyje s anketom gdje pitaš tko ti se želi javiti u DM. Postoji mnogo drugih načina kako možeš doći do nekog dečka i upoznati ga, a ovaj definitivno nije jedan od njih. Samim time možeš i napraviti lošu sliku o sebi, ne samo kod dečki, već i od strane drugih pratitelja.

via GIPHY

 

5.Ako se dopisuješ s nekim nemoj odmah spominjati prošlost
Prošlost neka ostane u prošlosti. U redu je razgovarati o nekim stvarima koje su se dogodile, ali baš tijekom početnog dopisivanja nije dobro spominjati sve greške i stvari koje su se dogodile jer bi dečka to moglo odbiti.

6.Nemoj biti napadna
Nikako ne smiješ jasno dati do znanja nekome da želiš ponovo dejtati i flertati. Napadnost nikako nije poželjna jer ima dečki kojima takva pažnja odgovara kada je netko zainteresiran za njih, pa to često znaju i iskoristiti. Upravo zato budi malo nedostižna, kako bi se on više potrudio da osvoji tebe, a ne ti njega.

via GIPHY

 

7.Jasno daj do znanja što želiš i što tražiš
Ne moraš to napraviti odmah prvi dan kada se krenete dopisivati, ali bi bilo dobro da mu čim prije daš do znanja što želiš od njega i što tražiš. Ako je u pitanju samo zafrkancija, onda mu to i reci jer on misli možda nešto ozbiljnije, a isto vrijedi i ako je situacija obrnuta.

Usamljena cura Ne možeš pronaći svoju srodnu dušu? Onda trebaš prestati raditi ovih 9 grešaka ako želiš pravu ljubav

8.Nemoj stalno objavljivati svoje selfie i slike
Iako tražiš dečka ili samo dečka za dejtanje i zezanciju, nemoj obasipati Instagram sa svojim slikama. Moraš biti i dalje nedostižna te povremeno objaviti koju svoju fotku, čisto da zaintrigiraš onog s kim želiš ići na spoj!

via GIPHY

 

9.Pokušaj izlaziti više nego inače
Izlasci, koncerti i druženja su najbolja mjesta za upoznati dečke. Iako je danas popularno dopisivanje jer nitko više ne izlazi da se upoznaje uživo, ono nema takvu čar kao upoznavanje nekog dok si vani i onda kada to najmanje očekuješ!

cura i dečko Pitanja koja određuju jesi li u sretnoj vezi: 13 njih na koja moraš odgovoriti s 'DA' ako je to zaista tako

ljubav veza dejtanje pauza od dejtanja spojevi pravila upoznavanje