Dopisivanje

Način na koji se dopisuješ s dečkom ti može pomoći da ga osvojiš ili da ga odbiješ. S obzirom da je dopisivanje glavni način komunikacije među vama, pogotovo dok se još niste dobro upoznali, trebaš biti i pažljiva kako to radiš.

Nitko ne voli ljude koji šalju poruku za porukom i provjeravaju zašto ne odgovaraš kad se ne javiš neko vrijeme. To će izgledati kao da je osoba posesivna, a ni ne znate se još dobro. Naravno da će to odbiti! A kako si onda pomoći i dodatno osvojiti preko poruka osobu koja ti se sviđa? U tome će ti pomoći ovih 8 pravila dopisivanja. Postat ćeš mu omiljena osoba za dopisivanje i odgovarat će ti na poruke i javljati se. Kod dopisivanja ti može pomoći to što se „skrivaš“ iza ekrana da budeš malo hrabrija i da umjesto overthinkanja poslati nešto ili ne, samo stisneš taj „pošalji“. Ovo su neki savjeti za dopisivanje koji će ti pomoći osvojiti ga porukama.

1.Nemoj samo čekati da se on tebi javi, javi se ti prva
Ovo je ona situacija kada trebaš biti hrabrija. Nemoj samo uvijek čekati da se on prvi javi ili da on prvi pokrene neku temu. Dečki vole samopouzdane cure. Pošalji mu prva poruku, nema razloga da ti ne odgovori ako se već neko vrijeme dopisujete.

2.Ako ti ne odgovara na poruku, nemoj poslati još jednu pa još jednu
Kada ti ne odgovara neko vrijeme, nemoj krenuti overthinkati ili slati poruku za porukom. Pričekaj, odgovorit će! Niste zajedno pa nije na tebi da ispituješ gdje je bio, s kim je bio, što je radio da nije odgovarao – ako ti želi reći, sam će ti reći. Moraš mu dati i prostora.

Mladi dečko Samo ti je odjednom prestao odgovarati i više se ne javlja? Ovo su 4 najčešća razloga za takvo ponašanje

3.Nemoj odgovarati s jednom riječi
Ako ćeš odgovarati samo s jednom riječi, to se može shvatiti kao znak da se ne želiš dopisivati. Kada ne znaš što bi više rekla, a želiš nastaviti dopisivanje, pokreni neku drugu temu – uvijek možeš i postaviti neko pitanje.

4.Zamisli da razgovaraš s frendicom
Možda ovo neće biti tako lako, ali pokušaj. Zamisli da se dopisuješ s frendicom i pokušaj biti opuštena kao u razgovoru s njom. Razmisli što bi njoj odgovorila u toj situaciji. Sigurno si zabavna, smiješna, dosjetljiva…neka vidi pravu tebe kroz poruke, to ti može samo pomoći.

5.Postavljaj pitanja, ali i napiši nešto o sebi
Nemoj da vaš razgovor izgleda kao intervju i da samo postavljaš pitanje za pitanjem. Da, postavljaj pitanja, ALI pokretanje razgovora ili teme ne mora nužno značiti da trebaš nešto pitati. Možeš napisati nešto zabavno što ti se dogodilo danas ili kako se osjećaš, možda te nešto što si vidjela podsjetilo na njega ili ti je nešto random palo na pamet što želiš podijeliti s njim.

6.Otkrij nešto zanimljivo o sebi, ali nemoj reći sve
Budi malo misteriozna! Kroz upoznavanje ćeš mu reći svašta o sebi, ali neke zanimljive stvari natukni, ali nemoj odmah sve otkriti. Možeš ga samo dodatno zainteresirati.

Par u snijegu Dečki su otkrili kakve poruke mrze dobivati od cura: Ovih 11 će im ići na živce

7.Ne odgovaraj iste sekunde, ali nemoj niti čekati satima
Treba pronaći zlatnu sredinu. Nekada mu odgovori na poruku odmah, a nekada malo pričekaj da ne ispadne da si baš uvijek kraj mobitela. Situacija kada ga možeš pustiti da malo pričeka može biti ona kada nisi sigurna što bi sljedeće rekla pa si uzmi vremena za složiti u glavi nešto top.

8.Pokaži svoju smiješnu i zabavnu stranu
Želja ti je zavesti ga i pokazati se u najboljem svjetlu, a nekada kada si zadamo takav cilj zaboravimo se opustiti i biti ona zabavna i smiješna verzija sebe. Nemoj se samo fokusirati na to da ga trebaš zavesti. Garantirano bi mu se ta verzija itekako svidjela i zato pokaži i tu svoju stranu. Humor, šale, zezancije, sve ti to može pomoći osvojiti ga i pokazati da je dopisivanje s tobom zabavno.

dopisivanje poruke dopisivanje sa simpom pravila dopisivanja da ti odgovori na poruku savjeti za dopisivanje

Još vijesti