Mladi dečko

Sve ide glatko! Upoznala si simpa dečka, non stop se čujete, čini se kao da je stvarno zainteresiran za tebe, a možda ste se i vidjeli već – i onda odjednom tišina. Prestane odgovarati ili se prestane javljati.

Da bar možemo dobiti cent za svaku situaciju kada nismo razumjeli neko ponašanje od dečki! Ovo o kojem ćemo sada pisati bi ti moglo biti poznato. Upoznala si nekog dečka i totalno te osvojio, a čini se kao da si i ti njega. Čujete se non stop, upoznajete se bolje, čak ste možda i izašli na kavu! Sve ide lijepo i čini se da bi tu moglo nešto biti i onda BAM – prestane ti odgovarati. Iz vedra neba kao da nestane i više se ne javlja. Prolaze sati, dani, a od njega ni glasa. Što se dogodilo? Najčešće je u ovakvim situacijama u pitanju jedan od ova 4 razloga. Neki od njih nisu tvoja krivica, ali neki bi mogli biti.

1.Ne zna dobro komunicirati
Lako je moguće da si naišla na nekog tko loše komunicira, pogotovo preko poruka. Nije tip osobe koja se dopisuje i javlja se samo kada se želi dogovoriti da se nađete. Nekada je jednostavno u pitanju činjenica da je on takav tip osobe. Nekada je problem da ne zna komunicirati i održavati razgovor pa nastane tišina jer se nitko ne javlja i čeka da se javi onaj drugi. Ti čekaš njega, on čeka tebe i prođe previše vremena i sada vam je glupo javiti se.

2.Razgovori s tobom mu nisu zanimljivi
Za ovo nisi ti kriva, ali možda samo nisi njegov tip osobe. Dečki su takvi da ako im nešto ne odgovara, neće pokušavati, već će se samo udaljiti. Cure su te koje neće lako odustati, ali dečki samo puste. Možda imate previše različite interese, jednostavno po njegovom mišljenju niste kliknuli ili imate totalno različit način života. Nemate o čemu pričati, barem ne o nečemu što je njemu zanimljivo, i jednostavno je odlučio da mu se to ne da. Da, bilo bi lijepo da ti se javio i objasnio situaciju, ali veće su šanse da se to neće dogoditi. Niste se uspjeli dovoljno zbližiti.

Dopisivanje Dopisuješ se s nekim i razgovor polako staje, a ti bi još pričala: 15 poruka koje tada možeš poslati

3.Upoznao je nekog drugog
Dobre su šanse i da je upoznao nekoga tko mu se više sviđa. Ovo je lako moguć scenarij ako ste se primjerice upoznali na nekoj dejting aplikaciji. Na ovakve stvari ne možeš utjecati. Može biti i da mu se javila bivša ili neka druga cura koju zna dulje vrijeme, a koja mu se sviđa. Ne možeš tu ništa napraviti, već se samo pomiriti sa situacijom.

4.Rekla si nešto zbog čega se udaljio
Pogledaj vaše posljednje razgovore – jesi li možda rekla nešto zbog čega je mogao pomisliti da si ga odbila? Ili si ga uvrijedila? Previše si ga gušila? Silila da priča o nečemu što nije htio? Pokušavala ubrzati vaš odnos? Možda se razlog za njegovu odsutnost skriva u vašem zadnjem razgovoru. To što tebi sve izgleda „normalno“, ne znači i da on dijeli isto mišljenje. Sjeti se da ljudi istu rečenicu mogu shvatiti na različite načine.

dopisivanje Dopisujete se, a još uvijek te nije pozvao na spoj? 5 razloga zašto dečki to rade

ljubav dopisivanje prestao je odgovarati razlozi zašto ti ne odgovara najčešći razlozi objašnjenja ne odgovara na poruke prestao se javljati

Još vijesti