Slika nije pronađena

Znamo da je prvi spoj sam po sebi dovoljno stresan i da ti ne treba još malo stresa, ali smisliti dobru lokaciju je ključno. Osmišljavanje dejta je također jedan od načina kako impresionirati osobu s kojom ideš.

Kada ideš na prvi dejt, bilo da je to s osobom koju već znaš iz viđenja ili ste se nekad malo družili – ili je u pitanju netko koga si upoznala na internetu i koga zapravo ne znaš, treba pametno birati lokaciju. Poanta prvog dejta je da upoznaš bolje tu osobu i da vidiš sviđa li ti se dovoljno i uživo ili baš i ne. Hoćete li kliknuti ili nećete? Neka mjesta nisu dobar izbor za prvi dejt jer će vam okolina i sama lokacija smetati da bi se što bolje upoznali. Na prvom dejtu je fokus na razgovoru. Sve su ove ideje za spojeve dobre i možeš ih iskoristiti, ali tek na nekom kasnijem dejtu.

1.Kino
Dobra ideja, ali ne za prvi spoj. Ako idete u kino, provest ćete dva sata zajedno, ali dva sata sjedeći u mraku jedno pokraj drugoga. Bez razgovora, osim onog kratkog prije početka filma. Ukoliko baš želiš da kino bude prvi spoj, dogovorite se da se nađete kojih sat vremena ranije u obližnjem kafiću pa da se malo bolje upoznate.

2.Izlazak u klub
Nećete uopće moći pričati, a i može biti awkward jer se ne znate baš dobro i jedino što zapravo možete je derati se jedno drugome i plesati. Nema ništa loše u plesanju, ali taj dio može biti malo čudan. Pokušavate se upoznati i plesati, niste zajedno, ali ste na dejtu… bolje zaobići odlazak u klub. Prvi dejt treba biti negdje gdje možete jedno drugo dobro čuti.

3.Koncert
Slična je situacija kao i s klubom. Više je fokus na vašoj pojedinačnoj zabavi i nećete se imati priliku baš dobro upoznati. Koncert će prevladati i biti vam glavni fokus. Nećete vjerojatno moći niti puno pričati.

4.Kod nekoga doma
Nikako nemoj za prvi spoj ići kod nekoga doma, a pogotovo kod nekoga doma koga znaš samo s interneta. To je nešto što se ne bi trebalo niti predložiti. Čak i da si ti osoba kod koje bi se doma trebali družiti, isto nije dobra ideja jer ne znaš zapravo tko ti stvarno dolazi. Preko interneta je lako pretvarati se da si netko tko nisi.

Na spoju Pravila za prvi spoj kojih bi se dečki trebali držati: Cure se slažu da za ovih 11 moraju svi znati

5.Druženje s tvojom ekipom
Pozvati nekoga na prvi spoj na druženje sa svojom ekipom može biti i najbolja ideja ili totalna katastrofa. Sve ovisi kakva je tvoja ekipa. Tebi je najbolja, nema sumnje, ali baciti nekoga novog u tu situaciju, gdje je odjednom okružen s toliko novih ljudi, koji se svi znaju i bliski su si? Tvoj se dejt može osjećati kao outsajder, izvan toka i još nervoznije nego inače. Prvi bi dejt trebao biti jedan na jedan.

6.Muzej
Muzej je jako inovativna ideja za dejt, samo možda ne najbolja za prvi. Dosta riskiraš s ovakvim dejtom. Iako vam tu neće smetati glasna glazba ili drugi ljudi, ukoliko nisi 100% sigurna da i osoba s kojom ideš na dejt obožava muzeje ili tematiku muzeja u koji idete, nemoj riskirati. Moglo bi ispasti dosadnjikavo i čudno.

7.Fensi restoran
Skupi i fensi restorani nisu dobra ideja. Želiš se dokazati, okej, ali radije se dokaži s nekom super kreativnom idejom nego s činjenicom da imaš novaca. Ovakvi su restorani često malo više uštogljeni, hrana je neobična i skupa, a i osoba s kojom ideš možda nema novaca za nešto ovakvo, nije to njen đir i može joj biti neugodno, što će na kraju utjecati na cijeli dojam dejta. Pogotovo ako napraviš da to bude iznenađenje pa se ni odjećom ne uklopi s ostalim gostima restorana. Samo će mu/joj biti ekstra neugodno.

8.Tvoj rođendan
Tvoj rođendan nije dobra ideja za prvi dejt. Iako će tebi možda tako biti manji pritisak, osobi koja ti dolazi na rođendan će biti puno veći pritisak. Kao prvo, tu je problem poklona – treba li ti ga kupiti ili ne. Drugo, problem je i taj da si ti glavna i ne možeš provesti rođendan samo s jednim gostom. Treće, kao i na druženju s ekipom, bacaš osobu s kojom ideš na spoj među hrpu novih ljudi.  Više će se družiti s drugima, nego s tobom. Uostalom, što ako ne kliknete dobro? Ne možeš izmisliti neki razlog i otići!

Slika nije pronađena Teme koje se ne bi trebale pojaviti na prvom spoju: Tada još nije vrijeme za ovih 10 razgovora

prvi spoj prvi dejt loša mjesta za prvi spoj gdje ne ići na prvi spoj loše ideje za prvi dejt dejtanje upoznavanje ideje za prvi spoj

Još vijesti