Cura i dečko na spoju

Prije odlaska na bilo koji spoj – a pogotovo prvi, nije loše podsjetiti se na nekoliko bitnih stvari. Kada idemo na spoj s nekime tko nam se sviđa, a nije nam još dečko, to može biti dosta stresno.

Kada se spremamo za spoj, počinje nas hvatati trema. Što je normalno! Svi želimo ostaviti što bolji dojam i onda se stresiramo bez razloga i stvaramo si pritisak. Nekada baš zbog tog stresa i overthinkanja ne ostaviš onoliko dobar dojam koliko bi mogla i ne pokažeš se u pravom svjetlu. Najlakše je reći „nemoj se stresirati“, ali to realizirati…e to je već druga priča. Prije nego sljedeći put ideš na spoj, bilo da je prvi ili treći, ako si pod stresom i zabrinuta, pročitaj ovih 10 rečenica – one će te opustiti i podsjetiti te na ono što je bitno te u konačnici ti i dati dobar savjet.

1.Obuci se za SEBE, ne za NJEGA.
Odjeća koju ćeš obući neka bude ona u kojoj se osjećaš ugodno. Nemoj se odijevati razmišljajući o tome što će on misliti o tome kako izgledaš. Ako si ti zadovoljna s tim kako izgledaš i osjećaš se ugodno i udobno, onda ćeš i biti samopouzdanija, a na kraju i privlačnija.

2.I on je jednako nervozan kao i ti.
Sjeti se da nisi jedina koja je nervozna. Koliko god to možda dobro skrivao, i on je nervozan. Možda ti to mrvicu smanji stres.

3.Budi iskrena i ne glumi da si netko drugi.
Nemoj se praviti da voliš nešto ako to ne voliš, samo kako bi ga impresionirala. Budi svoja, budi ti. Osoba kojoj se ne sviđaš ti kao ti, ionako nije osoba s kojom bi trebala željeti biti. Koliko god da je zgodan!

Slika nije pronađena Mjesta koja su loš izbor za prvi spoj: Ovih 8 izbjegavaj – a evo i zašto je svako od njih loše

4.Nije te bez razloga pozvao na spoj – SVIĐAŠ MU SE već sada.
Nije te pozvao na spoj tek tako jer mu je dosadno i jer nema ništa pametnije za raditi. Pozvao te na spoj jer mu se već sada sviđaš, tako da, samo se opusti. Na dobrom ste putu!

5.Uvijek se možeš dignuti i otići ako se ne osjećaš ugodno.
Može se dogoditi i da nešto ode po krivu i da se u njegovom društvu počneš osjećati neugodno ili čak i zabrinuto ili uplašeno. Nije bitno koliko već dugo traje spoj, u bilo kojem trenutku se možeš ispričati i reći da bi trebala krenuti doma.

6.Ne razmišljaj o budućnosti.
Stvaraš si stres ako razmišljaš o tome gdje bi mogao ići vaš odnos i hoće li biti drugog dejta. Budi u trenutku i razmišljaj samo o sadašnjosti. Stigneš se o budućnosti brinuti i kada dođeš doma sa spoja. Ovako ćeš na spoju ipak biti prisutnija i vjerojatno ga i više očarati.

7.A što ako se on tebi ne svidi i ne impresionira te?
Umjesto da razmišljaš „što ako mu se ne svidim?“, razmišljaj obrnuto – da se on treba tebi dokazati i tebe impresionirati. Ovo je još jedan način kako si možeš malo pokušati smanjiti nervozu.

8.Pitaj pitanja na koja želiš znati odgovore – čak iako su čudna.
Nemoj se bojati ili sramiti pitati sve što te zanima – ili ako je rekao nešto što ne razumiješ tražiti da ti objasni. Nećeš ispasti glupa! Dapače, pokazat ćeš da ga slušaš, stvarno slušaš, i da si zainteresirana.

Slika nije pronađena Teme koje se ne bi trebale pojaviti na prvom spoju: Tada još nije vrijeme za ovih 10 razgovora

9.Dopusti sebi da budeš uzbuđena i pozitivna.
Razmišljaj pozitivno i privlači pozitivnu energiju. Nemoj razmišljati što ako ti se više ne javi, razmišljaj kako će vam biti super i kako ćete sigurno kliknuti. Pozitivne misli privlače pozitivne stvari.

10.Ako te ne želi, on je na gubitku.
I za kraj, uvijek imaj ovo na umu. Nećeš ti ništa izgubiti ako prvi spoj bude i zadnji, već on. Ti si takav ulov, a on može biti sretan da si uopće pristala ići s njim. Da spoj i ne završi dobro, to je samo znak da on nije bio dečko za tebe i da te negdje čeka netko još bolji.

prvi spoj prvi dejt savjeti rečenice čuti prije prvog spoja stres opustiti se dobar savjet Ljubavni savjeti opustiti se prije spoja

Još vijesti