Zaljubljeni par razgovara

U svakoj vezi postoje neka pitanja koja su jako neugodna i pomalo strašna, ali su neophodna za izgradnju zdravog i stabilnog odnosa. No, iako se možda užasavaš neugodnog razgovora, on je svakako neophodan u svakoj vezi…

Cura i dečko Kako dečku dati do znanja da ga voliš? Umjesto "volim te", možeš to reći i na ovih 30 načina

Otvoreni razgovor o osjećajima, potrebama i planovima važan je korak prema jačanju veze i izgradnji povjerenja. Ne boj se postaviti ta pitanja svom dečku - to će vam pomoći da bolje razumijete jedno drugo i izgradite snažniju vezu. Mi smo pripremile 8 pitanja koja ćeš nekada u vezi definitivno morati postaviti!

1. Što te brine u našoj vezi? Jesi li ikada razmišljao o prekidu?
Ovo je važno pitanje jer ti omogućuje da otvoreno razgovaraš o svojim strahovima i nedoumicama. Razgovor o negativnim osjećajima može pomoći u rješavanju problema i jačanju povjerenja.

via GIPHY

2. Koje su stvari koje radim ili navike koje imam koje te nerviraju?
Odgovor na ovo pitanje će ti možda biti teško čuti, ali je važno znati kako se tvoj dečko osjeća u vezi s tvojim ponašanjem. Otvoreni razgovor o ovim stvarima može vam pomoći da bolje razumijete jedno drugo i poboljšate komunikaciju.

3. Što ti je na meni privlačno, kako bi htio da se ponašam?
Ovako si možeš pomoći otkriti što tvoj dečko cijeni i čega želi više u vezi s tobom. Razumijevanje ovih stvari može vam pomoći da oboje radite na jačanju veze i brizi o vašim potrebama u odnosu.

via GIPHY


4. Kakve su bile tvoje prijašnje veze, što si naučio od njih i koje stvari ne želiš ponavljati?
Razgovor o prethodnim vezama može pružiti dublje razumijevanje njegovih iskustava i strahova. Također može pomoći u izbjegavanju ponavljanja istih grešaka u vezi.

Zaljubljeni par Razmišljanja koja će uništiti i najbolju vezu: Ovih 8 misli ostavi po strani ako želiš biti sretna


5. Gdje se vidiš u budućnosti? Jesam li ja tamo? Koji su ti ciljevi?
Ovo pitanje vam omogućuje da razgovarate o vašim zajedničkim ciljevima i očekivanjima za budućnost. Važno je znati jeste li ste usklađeni u svojim vizijama za budućnost.

6. Što bih mogla učiniti što bi moglo rezultirati tvojim gubitkom poštovanja prema meni?
Iako je ovo teško pitanje za postaviti, otvoren razgovor o ovim stvarima može pomoći u izbjegavanju problema i jačanju povjerenja. Svi imamo svoje granice tolerancije, tako i ti i tvoj dečko imate standarde koji se moraju poštovati kako biste ostali u vezi.

via GIPHY


7. Misliš li da se ne slažemo oko nekih temeljnih vrijednosti?
Važno je znati jesu li vaši temeljni principi i vrijednosti usklađeni. Ovo pitanje može otvoriti dijalog o važnim pitanjima koja mogu utjecati na vašu vezu. Nažalost, ako se ne slažete već u temeljima, teško da ćete moći nastaviti graditi vezu.

8. Jesi li ikad sumnjao u našu vezu?
Ovo je važno pitanje jer vam omogućuje da otvoreno razgovarate o bilo kakvim sumnjama ili nesigurnostima koje možda imate. Ništa na svijetu nije u potpunosti sigurno, pa tako ni veze, zato je važno raspravljati o svim ogućim situacijama za koje mislite da bi vas mogle rastaviti!

Sretna veza Najveće laži o ljubavi u koje vjerujemo: U ovih 9 trebaš prestati vjerovati što prije

  

Neugodna pitanja izgradnja veze smjer veze zajednička budućnost

Još vijesti