Slika nije pronađena

Potpuno je normalno kada želiš znati neke stvari iz prošlosti od našeg sadašnjeg dečka. Samim tim se bolje upoznajete i na lakši način možete stvoriti sliku jedan o drugome. Međutim, nekada je potrebno razmisliti dvaput prije nego što postaviš određena pitanja o njegovoj prošlosti, a pogotovo pitanja vezana uz bivše cure.

Ne osjećaju se svi ugodno kada razgovaraju o svojoj prošlosti. Neki su radili određene greške kojih se ne bi htjeli prisjećati zato su pitanja o prošlosti poprilično škakljiva, a pogotovo ako sadašnjeg dečka ispitujete o bivšim djevojkama. U većini slučajeva dečki ni ne žele razgovarati o tome, a kada i odgovore na koje pitanje, ti bi mogla ostati razočarana jer to nije odgovor kojeg si očekivala. Zato ova pitanja o bivšim djevojkama nikada ne bi trebala pitati svojeg dečka ako želiš da se vaš odnos ne naruši.

1.Voliš li više mene ili svoju bivšu?
Ovo je možda najgore pitanje koje možeš postaviti svojem dečku, a da je vezano uz bivšu curu. Velika je vjerojatnost da će nakon tog pitanja uslijediti svađa jer ta bivša djevojka ne bi bila bivša da ju je tvoj dečko volio kako voli tebe!

2.Kakav vam je bio seksualni život?
Seks i seksualan život je pitanje koje ne bi trebala postaviti svojem dečku. Radi se o škakljivoj situaciji gdje ti on možda neće odgovoriti onako kako bi ti htjela, pa možda završit razočarana, a i dečko općenito ne vole s djevojkama pričati o takvim temama.

via GIPHY


3.Sviđa li ti se još uvijek tvoja bivša?

Ovo je retoričko pitanje na koje će svaki dečko odgovoriti negativno. Međutim, postoje situacije u kojima se dečkima možda još uvijek sviđa njihova bivša cura, ali ti to neće priznati, zato svakako nije pitanje koje bi ga trebala pitati.

4.Što ti se najviše sviđalo kod bivše cure?

Ovo pitanje možda nije toliko škakljivo kao neka druga pitanja, ali moguće je da će imati negativne posljedice na vaš odnos. Postoji mogućnost da će ti dečko reći nešto što mu se sviđalo kod bivše, a da si ti oko te stvari nesigurna pa ćeš se na kraju loše osjećati.

via GIPHY

5.Jesi li završio sa svojom bivšom nakon vašeg prekida?

Ako pričamo o škakljivim pitanjima, onda je ovo definitivno jedno od njih. Zbog ovog pitanja se mogu urušiti vaši odnosi ako je dečko zaista imao nekakav odnos sa svojom bivšom nakon njihovog prekida, a pogotovo ako ste tada vas dvoje već bili zajedno.

6.Je li se tvoja bivša svidjela tvojoj obitelji?

Ostaviti dobar dojam kod obitelji i prijatelja svojeg dečka je jedna od bitnijih stvari u vašoj vezi. Samim tim ovo pitanje nikako nije pogodno ako se bivša djevojka svidjela njegovoj obitelji jer ćeš ti u toj situaciji odmah razmišljati o tome sviđaš li se i ti njima ili te oni stalno uspoređuju s njom.

via GIPHY7.Kako se zovu tvoje bivše cure?

U svijetu društvenih mreža, danas zaista nije teško pronaći neku osobu ako ima kreiran profil na Facebooku ili Instagramu. Upravo zbog toga ga nemoj pitati kako mu se zovu bivše cure jer znamo da ćeš ih odmah ići stalkati na društvenim mrežama.


8.Jesam li ja slična s tvojim bivšim curama?

Usporedba nikada nije dobra, pogotovo kada se uspoređuješ s bivšim curama tvojeg dečka. Ako ste vas dvoje u vezi i imate zdrav odnos, onda ga to nikako ne bi trebala pitati zbog loših situacija koje bi se mogle dogoditi ako ti odgovori.

via GIPHY


9.Jesu li tvoje bivše bile zgodnije od mene?

Nijedan dečko ti neće reći da je njegova bivša zgodnija od tebe zato je ovo pitanje potpuno nepotrebno. Razmišljaj o tome da ste sada vas dvoje zajedno i da si mu sigurno lijepa i draga tako da nema potrebe za pitanjima o bivšim djevojkama i o prošlosti!

Pogledajte još:

Ne trebate ti i dečko voljeti iste filmove, ali ovih 9 stvari bi trebali imati zajedničke ako želite uspjeti

Jesenske fotke koje ima svaki ljubavni par – ovih 6 moraš isprobati sa svojim dečkom

Rečenice koje nikada ne bi smjela reći dečku – njih 6 može uništavati vezu malo po malo

ljubav dečko pitanja bivše cure Neugodna pitanja