Slika nije pronađena

Ovog vikenda  započela je nova faza natjecanja u showu X Factor Adria nazvana bootcamp, a da će žiri biti suroviji nego ikada svjedoče pitanja koja je Željko Joksimović postavljao mladićima.

Svi znamo da je svijet showbizza nemilosrdan i ponekad zbilja okrutan, ali komentari Željka Joksimovića o debljini dvoje kandidata razljutili su javnost.

Ilija Mihailović, 16-godišnjak iz Beograda koji već sad ima vojsku obožavatelja koji navijaju za njega zbog njegovog anđeoskog glasa, našao se u neugodnoj situaciji kad mu je Joksimović nakon izvođenja pjesme Jamesa Arthura 'Roses' prigovorio zbog njegove debljine.

Pred gledateljima nekoliko zemlja u regiji, pitao ga je što namjerava napraviti s viškom kilograma te mu savjetovao da odmah krene na dijetu.

Aleksandra Kovač s negodovanjem je reagirala na ovu njegovu provokaciju, a mladi Ilija pribrano mi je odgovorio da je već počeo paziti na prehranu.

Sličan komentar dao je i nakon nastupa drugog kandidata - Bobana Mojsovskog - kojemu je poručio da mu je majica preuska te da bi trebao skinuti koji kilometar plivanjem u Ohridskom jezeru.

Što vi mislite o ovakvim komentarima?

L.B./izvor i foto: YouTube

Pročitajte još...

...Ima 22 godine i 190 kila: Želi se još udebljati pa jede 10 000 kalorija dnevno...

...S njima nema zezancije: celebrity cure koje su opako ušutkale svoje hejtere!...

...‘Fat shaming’ – nemoj reći prijateljici da se udebljala...

X Factor Adria ilija mihailović boban mojsovski zeljko Joksimovic Neugodna pitanja Debljina bootcamp

Još vijesti