Slika nije pronađena

Nekim ljudima nikada nećeš biti prioritet, koliko se god trudila – i to nije tvoja krivica. Njima je uvijek bitnije nešto drugo. Iako si im naravno i ti bitna, veza im je nešto oko čega se neće previše truditi.

Nisu svima u životu prioriteti jednako posloženi i neće svi na veze gledati s jednakom ozbiljnošću. Prije nego uđeš u vezu, trebala bi provjeriti jeste li ti i ta osoba barem djelomično kompatibilne po pitanju toga gdje želite da vaša veza ide i kako želite da ona izgleda. Neki tipovi dečki u većini slučajeva neće vezu niti curu stavljati baš često na prvo mjesto. Točnije, to se skoro nikada neće dogoditi, samo onda kada vidi da bi mogla otići od njega, ali i ta će promjena biti kratkotrajna. Evo koji su to tipova dečki koje trebaš izbjegavati ako želiš nekoga kome ćeš biti najvažnija.

1.Onaj koji ima 100 problema
To je obično onaj tip dečka kojeg imaš potrebu 'popraviti'. Takvom dečku nećeš biti prioritet jer on je hodajući kaos. Ima problema gdje god se okrene i uvijek je fokusiran na njih, a ne na tebe. Iako mu se trudiš pomoći i biti tu za njega dok to ne prođe, ne možeš mu puno pomoći ukoliko on sam to ne želi. U njegovoj je glavi prevelik kaos i puno puta ispadne da te ispali zbog nečeg ili nekog drugog.

2.Onaj koji je puno stariji od tebe
Možda misliš da je bolje biti u vezi sa starijim dečkom jer će on biti ozbiljniji i htjeti ozbiljniju vezu, nemoj da te to što je stariji zavara. Svaki stariji lik koji 'ganja' mlađe djevojke vrlo često to radi jer ga cure koje su mu bliže po godinama ne žele iz nekog razloga, jer su već naučile sve o takvim tipovima. Imate toliko različite živote i njemu će uvijek nešto drugo biti na prvom mjestu. Stariji dečki nekada samo žele curu, nije im bitno tko će ona zapravo biti.

Kondom Najgluplje i najsmješnije izlike koje dečki imaju kada ne žele koristiti kondom – na padaj na njih

3.Onaj koji želi samo casual vezu
Ako ti je odmah dao do znanja da želi samo casual vezu, ništa ozbiljno, onda ne možeš niti očekivati da ćeš mu biti najbitnija i da će te stavljati na prvo mjesto. Jasno je dao do znanja da se to neće dogoditi, ali nekada je nada jača od nas i mislimo da će se to promijeniti kada shvati koliko smo super. Neće.

4.Onaj kojem je najbitnije što drugi misle o njemu
Kada ste u javnosti bit će drugačija osoba nego kada vas nitko ne gleda. Onaj kojem je samo stalo do toga što drugi misle o njemu i koliko ima lajkova ili pratitelja na društvenim mrežama, uvijek će to stavljati ispred tebe. Važnije mu je da izgleda dobro u očima 1000 drugih ljudi nego u tvojima.

Slika nije pronađena Rečenice od svega nekoliko riječi koje svaka cura želi čuti – ovih 6 će ju oboriti s nogu

Kao i u svemu – i ovdje postoje iznimke. Možda tvoj dečko pripada u neku od ovih kategorija, a nije ni približno ovakav. Onda si pronašla nekog posebnog! Većina ipak neće biti takve sreće.

tipovi dečka prioritet veza nisi na prvom mjestu dečko

Još vijesti