Influencerica i TikTokerica Madi

TikTokerica Madi objavila je video s fotografijama svog zgodnog dečka. U komentaru je napisala kako je dečko iznad njezine lige.

„Moj dečko je daleko ljepši od mene, nitko ne može vjerovati da smo zajedno kada nas vide“, kazala je Madie.

 

@travelwithmadi Beard, mustache, short hair, long hair, HE MY TYPE!!! HE MY BOO! #hotbfcheck #futurehusband #mytype #couplegoals #outofmyleague #nottoflexbut ♬ I Like Him - Princess Nokia

 

Njezini su se pratitelji na društvenim mrežama složili kako joj je momak uistinu zgodan. Dapače, usporedili su ga sa Lukeom i Liamom Hemsworthom. No, mnogi su joj ostavili i vrlo važnu poruku, podsjetivši je na nešto što je i ona sama zaboravila.

„Prestani to govoriti, molim te. Da, on izgleda dobro, ali ti ne vidiš ono što drugi vide, a to je da si i ti isto prezgodna. Jednako si vrijedna, molim te, znaj da vrijediš“, stoji u komentaru jednog od njezinih pratitelja.

Ovo je dobra poruka za sve cure koje u vezi muči osjećaj manje vrijednosti. Prestani gledati svog partnera kao nekog tko je bolji ili ljepši od tebe. Takve analize ne vode nikud, jer divna si i tvoj te dečko odabrao baš zato što si savršena. 

No što ako imaš dečka koji ti „nabija na nos“, svoje uspjehe ili ti pak otvoreno govori kako možeš biti sretna jer on želi biti sa tobom? Bježi od takvog, imaš posla s manipulatorom. Ne treba ti netko tko će ti srozavati samopouzdanje, već onaj koji će cijeniti sav tvoj trud, rad, životna ostvarenja i biti zaljubljen u tvoju vanjštinu i nutrinu.

osjećaj manje vrijednosti manipulator dečko je bolji od mene

Još vijesti