Slika nije pronađena

Nije isto ako lažeš dečku da se danas ne možeš vidjeti jer imaš obaveze, a zapravo ti se samo ne da nikud, ili kada mu lažeš da si ga prevarila, a on kasnije sazna pravu istinu.

Iako bi bilo najbolje da uopće ne lažeš jer će te to garantirano uvaliti u nevolje, posebno je problematično kada lažeš o nekim velikim i ozbiljnim stvarima. Iako se tada u tom trenutku izvučeš i spasiš, to nije dugoročno rješenje. Ne kaže se bezveze da su u laži kratke noge. Postoje male bijele laži koje nisu jako problematične, ali zato ove 3 kategorije laži itekako jesu. Kada te netko uhvati da si lagala o ovim stvarima, odnos s tom osobom više nikada neće biti isti kao prije. Ovo se posebno odnosi na veze. Bilo da ti kažeš dečku ove laž ili on tebi, to će vam uništiti vezu i neće biti povratka. Zato radije u ovim slučajevima reci istinu, kakva god ona bila.

Par na spoju Rečenice koje će ti reći dečko, a koje su čista LAŽ – nemoj u ovih 8 povjerovati baš samo tako

1.Laži o prevari
Prevara je sama po sebi grozna, a ako još u vezi i lažeš oko toga, to je posebno grozno. Ako uhvatiš dečka u sumnjivom ponašanju i on tvrdi da ti se učinilo i da tu nema ništa, a onda za mjesec dana ispadne da je ipak bilo nešto, to će posebno uništiti vaš odnos. Kada je netko uhvaćen u prevari, najbolje je priznati i ispričati se najbolje što znaš. Laganje o tome će samo trenutak kada ispliva istina učiniti 100 puta gorim.

2.Laži o tome kako se osjećaš
Ako uporno govoriš da je sve dobro, a znaš da nije i u sebi kuhaš, kad-tad će doći trenutak da ćeš eksplodirati i to će biti itekako velika eksplozija. Laganje o tome kako se osjećaš može povrijediti osobu kojoj lažeš i to puno više nego što misliš. Zapravo im daješ do znanja da im ne vjeruješ! Još je gore ako lažeš nekome da ti je stalo do njega i da ga voliš, a zapravo to ne osjećaš.

3.Laganje o tome kako ti je ljubiti se s njim
Ili kako ti je kada ste intimniji. Ako nisi sretna ili zadovoljna s vašim seksualnim životom ili ljubljenjem (ukoliko niste otišli još dalje), a govoriš da jesi, to u konačnici neće završiti dobro. Nekada je teško pričati o ovim stvarima i možda te je i sram, ali one su bitne za vezu i ako nema strasti, počet ćeš se nenamjerno udaljavati i povrijediti osobu.

Poljubac u obraz Stvari koje se ne bi trebale tajiti u vezi iako je postalo normalno da se o njima laže

veza ljubav laži u vezi najgore laži neoprostive laži Laganje

Još vijesti