Par na spoju

Svi nekada u vezi lažu – nekada je to s ciljem da se više svidimo toj osobi, a nekada da izbjegnemo probleme. Međutim, nikakve laži nisu opravdavajuće! Kad-tad će te sustići i onda si u problemima.

Ako si mislila da su dečki uvijek iskreni i da su cure te koje više lažu, to baš nije istina. Nisu ovo nikakve velike laži, ali su i dalje rečenice kojima nas muljaju, a koje nekada i mogu prerasti u veliku laž. Koliko god da je situacija loša, ako se iz nje ideš izvući lažima, u tom trenutku ćeš se spasiti, ali kada laži dođu na naplatu, bit će 100 puta gore. Ove rečenice dečki koriste da bi se izvukli iz različitih situacija, a u dobrom dijelu slučajeva nisu istinite. Zato kada ti dečko kaže neku od njih, nemoj baš slijepo povjerovati.

1.'To je sve tvoja krivica'
Kada dođe neki problem u vezi ili neka situacija oko koje izbije svađa, ako čuješ ovu rečenicu od dečka, nemoj ju odmah baš uzeti kao istinu. Ovo je samo njegov način da se izvuče od priznavanja svog dijela krivnje i pogreške. Jer sigurno nije sve baš tvoja krivica.

2.'Čekam samo pravi trenutak da ju ostavim'
Ako se počneš viđati s dečkom koji je kao pred prekidom ili u nekoj kompliciranoj vezi ili situaciji, i kaže ti ovakvu rečenicu, nemoj mu vjerovati niti na sekundu. Dok stvarno ne ostavi curu s kojom je, nemoj se petljati s njim.

Psst Jesi li ih rekla sve? 20 laži koje najčešće govorimo roditeljima

3.'Bio sam samo s prijateljima'
Ovo nije uvijek laž, ali kada ti intuicija govori da je tu nešto sumnjivo, onda bi moglo biti da stvarno je i da se viđa s nekim iza tvojih leđa. Pogotovo ako ovo čuješ jako često, a vidiš na Instagramu da su mu prijatelji negdje drugdje bili.

4.'Ma nije ona nitko bitan, bio sam s njom prije par godina'
Ako se neka ženska osoba iznenada pojavi u njegovom životu ili inboxu i dobiješ ovakvo objašnjenje, nemoj vjerovati baš olako. Ako je 'nitko bitan', zašto se onda sada pojavila i zašto priča s njom bez da je to tebi ranije rekao?

5.'Nisam spreman još za vezu'
Zapravo se samo želi nastaviti zabavljati s tobom bez da budete ozbiljno zajedno, a na ovaj način ti daje nadu i osigurava da ostaneš i 'čekaš' ga.

6.'Ti si luda, to nije normalno ponašanje'
Kada te bilo tko pokuša učiniti ludom, to je znak da te ta osoba ne poštuje i niti ne pokušava razumjeti. Pogotovo to boli kada ti napravi netko blizak, poput dečka. Nemoj povjerovati u ovakve optužbe u kojima te pokušava prikazati kao zlikovca ili kao da nisi normalna. U najvećem broju takvih slučajeva, problem je u njemu.

Par s problemima Ne smije mu ovo ni izletjeti: 10 stvari koje dečki NIKADA ne bi trebali reći svojoj curi

7.'Izgledaš dobro, je l' možemo sad krenuti?'
Opće je poznato da curama treba dulje vremena da se spreme, a dečki nemaju strpljenja čekati pa će ti reći da je sve dobro i da možete krenuti, a onda kasnije shvatiš da ti bronzer nije izblendan do kraja ili ti se frizura raspada.

8.'Ja ti nikada ne bi lagao'
Svatko tko ima potrebu ovo naglašavati, e baš je to znak da ti je taj lagao. Onaj tko ti nikada ne bi lagao, neće ovu rečenicu nikada niti izgovoriti.

Laganje laži dečko U vezi ne vjeruj nije istina

Još vijesti