Zaljubljeni par

Bliži se Valentinovo, dan kad se zaljubljeni obasipaju poklonima i posebnim gestama, a samci kolutaju očima ili pokušavaju ignorirati datum. Tu su i parovi koji ne slave ovaj specifični dan jer je njima Valentinovo svaki dan!

Ako si u romantičnoj vezi i ti i tvoj dečko 14. veljače provodite zajedno slaveći svoju ljubav, vjerojatno očekuješ i neki znak pažnje od njega. Generalno gledano, žene bolje pamte detalje i više se njima zamaraju.

Ako je tvoj dečko jedan od onih koji kupuje generičke poklone i pri tom ne pridaje pažnju tvojim trenutnim željama ili jednostavno više ne zna što bi ti kupio, možda ćeš mu ovim trikovima neizravno uspjeti pomoći. Ako želiš neku specifičnu stvarčicu, tretman ili gestu, a ne želiš to direktno tražiti od njega, evo nekoliko načina kako da mu daš do znanja: 

via GIPHY

 1. Spomeni mu tijekom običnog razgovora
Pokušaj svoju želju ubaciti u svakodnevni, uobičajeni razgovor sa svojim partnerom. Na taj ćeš mu način baciti bubicu u uho, a da ni ne primijeti.

2. Pokaži mu na primjeru
Dok se šetate ulicom, trgovačkim centrom ili se vozite u automobilu, potrudi se nabaciti mu hintove dok prolazite pored izloga ili pored mjesta na kojem se nalazi ono što bi htjela dobiti. 

@the.couples.hub #relationship #boyfriend #girlfriend #relationshipmemes #relatable ♬ original sound - The Couples Hub

 

3. Upotrijebi društvene mreže
Društvene mreže ti mogu biti kanal kroz koji ćeš mu servirati hintove. Možeš mu slati Tik-Tokove i Reelse vezane za svoju želju ili podijeliti na svom profilu nešto što ti se užasno sviđa – valjda će shvatiti.

4. Angažiraj prijatelje
Ako ga stvarno ne želiš pitati izravno, potraži pomoć od zajedničkih prijatelja - oni mu mogu prenijeti što želiš. On će im biti zahvalan što su mu pomogli, a i ti ćeš im biti zahvalna jer ćeš dobit što želiš: win- win!

5. Hakiraj algoritam na njegovom mobitelu
Sigurno si vidjela ovaj trend na Tik-Toku: dok ne gleda, uzmi partnerov mobitel i naglas izgovaraj što želiš da ti pokloni. Možda ti upravo algoritam postane najbolji saveznik. 

@dearasyiha

Guilty 🤭

♬ original sound - Mirna ✨

 

Dodatni savjet:

Reci mu što želiš i pitaj ga za njegove želje
Ako ti se ne igraju igrice ili ti je dosta neuspjelih pokušaja, reci mu izravno. Možda će te on i pitati pa ti neće biti toliko neugodno tražiti nešto od njega. U svakom slučaju, pitaj i ti njega što bi on želio za poklon. Čak i ako si mu već nešto kupila ili napravila, nije loše znati za ubuduće. Ne moraš ni čekati posebne datume, razveseli ga na običan dan i priznaj mu je da ti je svaki s njime poseban.


 

valentinovo Ljubavni savjeti poklon za velentinovo veza Algoritam

Još vijesti