Galerija Manikure za Valentinovo Naglasak na dva nokta Sa 3D detaljem +12 Girly

Manikure za Valentinovo su uvijek tako slatke, girly, pune srčeka i ružičastih ili crvenih boja. Ove godine stavi za Valentinovo neku posebnu manikuru, a ideje za njih te čekaju u nastavku.

To što su nokti za Valentinovo, ne znači da ih ne možeš nositi i nakon Valentinova. Srčeka su uvijek IN, samo u ovo doba godine takve manikure postanu popularnije nego ikad. Ove veljače nosimo slatke i girly manikure cijeli mjesec! U potrazi za tematskim manikurama za Valentinovo ne možeš puno pogriješiti. Prolazi sve slatko, sa srcima, romantično, crveno, ružičasto… Možeš odabrati neku manikuru koja će biti skroz „over the top“ ili neku jednostavniju i minimalističku. Imamo opcija i za ljubitelje jedne i druge! Izdvajamo ti 15 slatkih manikura kao stvorenih za nositi ove veljače za Valentinovo, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad. Kako ćeš samo odabrati jednu – to ne znamo!

Mirta Miler Nova manikura Mirte Miler svidjet će se svim curama koje ne vole obične nokte

Manikure Stalno zaboravljaš otići na novu manikuru? Evo njih 8 koje će izgledati odlično čak i kada ti nokti izrastu

manikura za valentinovo nokti ideje za manikuru za veljaču inspiracija za manikuru nokti za valentinovo crvene manikure ruzicaste manikure

Još vijesti