Prekid

Prekid veze nikada nije lak, a često se događa zbog dubokih, osobnih razloga ili nepomirljivih razlika. No, što kada ti se dečko odluči prekinuti vezu iz razloga koji su toliko bizarni da u njih jedva možeš povjerovati?

Nažalost, mnoge se djevojke suočavaju s nevjerojatno neopravdanim razlozima za prekid. Ovdje ćemo ti otkriti pet najbizarnijih razloga zbog kojih bi tvoj dečko mogao odlučiti prekinuti s tobom. Ovi razlozi možda zvuče smiješno i nefer, ali važno je razumjeti da nisu svi prekidi logični ili pravedni. Ako se prepoznaješ u nekome od ovih razloga, znaj da to više govori o njemu nego o tebi. Ostani vjerna sebi i ne mijenjaj se zbog tuđih nesigurnosti. Na kraju ćeš pronaći nekoga tko će te voljeti upravo zbog svih tih stvari koje te čine posebnom.

via GIPHY


1. Prečesto dijeliš vaše slike na društvenim medijima
U današnje doba društveni mediji igraju veliku ulogu u našim životima. Dijeljenje slika s tvojim dečkom na Instagramu ili Facebooku možda ti se čini kao bezazleni izraz ljubavi i sreće. Međutim, neki dečki mogu to protumačiti kao "previše" ili "prenapadno". Oni bi mogli smatrati da dijeljenje privatnih trenutaka s javnosti stvara pritisak na vezu. Možda misli da time previše ulaziš u njegov osobni prostor ili da pokušavaš stvoriti sliku savršene veze koja možda ne postoji. Ovaj strah od javnog prikaza privatnosti može ga navesti na razmišljanje o tome da vaša veza nije toliko intimna koliko bi želio.

2. Voliš izlaske
Izlasci s prijateljima, ples i uživanje u druženju mogu biti tvoji omiljeni načini opuštanja. No, neki dečki to vide kao znak da nisi "domaćinski tip" ili da ne možeš biti ozbiljna u vezi. Oni mogu misliti da takav način života nije kompatibilan s dugoročnom vezom. Osjećaj nesigurnosti i strah da bi te izlasci mogli odvesti daleko od njega može ga navesti na prekid. Umjesto da cijeni tvoju društvenost i ljubav prema zabavi, on može osjećati pritisak i nesigurnost i misliti da te neće moći pratiti ili zadržati.

via GIPHY


3. Ne sviđaš se njegovoj mami
Majčin blagoslov često igra veliku ulogu u vezama, a neki dečki previše pažnje posvećuju mišljenju svojih roditelja. Ako se ne sviđaš njegovoj mami, on može osjećati pritisak da bi trebao preispitati vašu vezu. Iako je važno imati dobar odnos s njegovom obitelji, na kraju, veza bi trebala ovisiti o vama dvoma. Ako tvoj dečko nije dovoljno zreo da se odupre vanjskim pritiscima i stati uz tebe, to je znak da on možda nije pravi partner za tebe. Život je prekratak da bi ga trošila pokušavajući zadovoljiti tuđa očekivanja.

4. Imaš previše samopouzdanja
Samopouzdanje je kvaliteta koja bi trebala biti cijenjena i poželjna, ali ironično, tvoje samopouzdanje može biti razlog za prekid. Neki dečki se osjećaju ugroženo kad je njihova djevojka samopouzdana i neovisna. Umjesto da cijeni tvoju snagu i odlučnost, on može misliti da mu nisi potrebna ili da ga nadmašuješ, što može povrijediti njegov ego. Ovaj strah od nejednakosti može ga natjerati da se osjeća nesigurno u vezi i odluči prekinuti prije nego što se osjeća još više ugroženo. Ovdje je jasno da je problem u njegovoj nesigurnosti, a ne u tvom samopouzdanju.5. Previše se smiješ
Možda zvuči apsurdno, ali tvoj osmijeh i veselje mogu biti razlog za prekid. Neki dečki jednostavno ne znaju kako se nositi s osobom koja je uvijek sretna i pozitivna. Oni mogu to tumačiti kao da nisi ozbiljna ili da ne razumiješ težinu života. Tvoj optimizam ga može nervirati ili ga tjerati da se osjeća manje kompetentnim jer ne može dosegnuti tvoju razinu sreće. Umjesto da uživa u tvojoj sreći, on može osjećati pritisak da mora biti jednako sretan ili misliti da ti ne može pružiti dovoljno ozbiljnosti.

Varanje Je li tvoj dečko ipak zaljubljen u svoju "najbolju prijateljicu"? 6 znakova koji opravdavaju tvoju sumnju

Prekid veze Kako preživjeti najgori prekid svog života? 8 koraka koji će ti pomoći da prebrodiš ovaj period

Prekid veze Kako možeš znati da tvoj dečko planira prekinuti s tobom? 7 znakova da vam se veza bliži kraju

Prekid glupi razlozi razlog za prekid muško razmišljanje

Još vijesti