Varanje

Sigurno si primijetila da su odnosi tvog dečka s njegovom "najboljom prijateljicom" možda prešli granice običnog prijateljstva. Ako te to muči i konstantno se preispituješ, trebala bi obratiti pozornost na nekoliko stvari…

Uplakana djevojka s mobitelom u ruci Vaš dečko „lajka“ slike drugih cura? Što napraviti i kada imate razlog za zabrinutost?


Jedan od većih strahova gotovo svake djevojke je mogućnost da neka druga cura ukrade pažnju njezinog dečka. Taj strah može postati osobito intenzivan ako primijetiš bliskost između svog dečka i njegove "najbolje prijateljice". Često se možeš osjećati kao da se natječeš s nekim tko bi mogao biti tvoja konkurencija, a to je situacija koja je pogubna za gotovo svaku vezu..

1. Više vremena provodi s njom nego s tobom
Ako primjećuješ da tvoj dečko provodi više vremena s njom nego s tobom, to može biti alarmantan znak. Možda su njihova druženja postala češća ili dulja, a ti se osjećaš zapostavljeno.

via GIPHY


2. Posebna pažnja i briga 
Prijateljstva s najboljim prijateljicama često su obilježena posebnom pažnjom i brigom, ali ako tvoj dečko pokazuje prekomjernu brigu o njoj, možda to nadilazi prijateljske granice. Mogla bi primijetiti da je uvijek tu za nju, čak i kad to zahtijeva žrtvovanje vremena koje je namjeravao provesti s tobom.

3. Emotivna povezanost
Neobično je vidjeti da duboke razgovore, iskrene osjećaje i intenzivne trenutke dijele djevojka i njezin prijatelj koji u tom trenutku ima curu. Ako primijetiš da tvoj dečko ima takve trenutke s njom, to može biti znak da su njihovi osjećaji jedno prema drugome jači nego što si mislila.

via GIPHY


4. Gubitak interesa za tebe 
Jesi li primijetila da tvoj dečko gubi interes za aktivnosti koje su vama zajedničke ili da je manje emocionalno prisutan? To bi mogao biti znak da mu je fokus preusmjeren na drugu osobu, a to lako može biti njegova "najbolja prijateljica".

5. Ponašanje koje ti smeta
Ako te muči njegovo ponašanje u njezinoj prisutnosti, kao što je ignoriranje tvojih i davanje prednosti njezinim potrebama, važno je da o tome otvoreno razgovarate. Možda primjećuješ da se njegovo ponašanje mijenja kad je ona u blizini, a to u tebi izaziva tugu i nesigurnost.

via GIPHY


6.
Instinkt
Naša nam intuicija često govori više nego što bismo željeli priznati. Ako ti unutarnji osjećaj govori da nešto nije u redu ili da postoji nešto više između njih, nemoj ignorirati taj osjećaj. Važno je vjerovati u svoje instinkte i istražiti situaciju dalje.

Liam i Miley Znakovi da ti dečko nije vjeran: Zbog ovakvog ponašanja imaš razloga sumnjati da je pronašao drugu

varanje zaljubljen u drugu curu slijedi prekid sumnje u vezi

Još vijesti