Slika nije pronađena

Možda ti neće svi ovi razgovori biti najugodniji, ali s dečkom bi se trebala osjećati dovoljno opušteno i otvoreno da ti nije problem popričati o svakoj o ovih tema.

Svaka veza može imati neke teže periode i probleme, ali ako ste oboje spremni otvoreno o njima pričati i pronaći rješenje, sve se da popraviti. Vaš će odnos biti puno bolji i imati veće šanse za uspjeh, ako je dio njega i otvorena komunikacija. Niti jedna tema ne bi u vezi trebala biti tabu tema, ali svejedno u puno veza postoje neke stvari o kojima je teže pričati. Ako pronađeš način za pričati o svim ovim temama, onda nemaš brige da će vaša veza uspjeti. Možeš li ti pričati s dečkom o svim ovim temama?

1.Što želiš u krevetu
Pričati o seksu nije svakome najugodnije, ali ne bi trebalo biti tako. Ako ti nije dovoljno ugodno pričati s dečkom o tome, onda je to problem. Pogotovo ako ste već spavali zajedno.

2.Što stvarno osjećaš prema njemu
Voliš ga? Samo ti se sviđa za sad? O ovakvim stvarima ne bi trebala lagati i govoriti mu ono što ti misliš da on želi čuti, nego mu trebaš reći ono što stvarno osjećaš. Čak i ako znači da mu to neće biti drago čuti ili ako se bojiš da ne osjeća isto kao i ti.

Zaljubljeni par Zašto ti svaka veza traje kratko? Cure nesvjesno na ovih 6 načina plaše dečke već na početku

3.Što te smeta kod njega
Neka mala sitnica koju non stop radi, a zbog koje ti se diže kosa na glavi. To ne znači da ga želiš promijeniti, ali možda niti on sam ne shvaća što radi. Nije ovo toliko grozno za reći! Ako se osjećaš dovoljno ugodno s njim, a trebala bi, neće se naljutiti, pokušat će ti izaći u susret.

4.Što misliš o njegovim prijateljima i roditeljima
Nemoj lagati da si oduševljenja njegovim prijateljima i da obožavaš ići s njima van ako to nije istina. Otežavaš samo sebi. Okej je ako ti njegova ekipa nije najdraža. Ni njemu možda nije tvoja. Možeš mu to reći.

5.Gdje vidiš vašu vezu kroz par godina
Vidiš li vas i dalje zajedno ili imaš neke drugačije planove? O ovome bi definitivno trebala otvoreno pričati s njim i vidjeti koliko vam se vizije budućnosti poklapaju. Možda ispadne da imate totalno drugačije planove. Bolje da to saznaš prije nego kasnije.

6.Koji su tvoji ciljevi u životu
Iako to možda znači da će htjeti prekinuti jer znaš da mu se neće svidjeti, svejedno trebaš o tome pričati s dečkom. Želja ti je ići studirati u neku drugu državu ili se preseliti nakon završene škole? To mu trebaš otvoreno reći.

7.Bivše veze
Ne bi trebala skrivati u koliko si veza do sada bila i zašto su one prekinule. Ovo je tema o kojoj možda neće biti najlakše pričati, ali trebala bi biti otvorena i iskrena. Ako ćeš lagati, vrlo je lako da to kasnije otkrije i bude još većih problema.

8.Čega se bojiš
Svi imamo neke strahove, nema se potrebe praviti da si neustrašiva i da te ništa ne dira. Pitanje je samo možeš li to otvoreno priznati? Pokazati da si ranjiva?

Flertanje Ako ti simpa ne daje dovoljno pozornosti – uz ovih 10 suptilnih načina dobivaš pažnju od SVAKOG dečka

9.Možeš mu se požaliti na bilo što jer znaš da neće nikome drugome reći
Imaš li dovoljno povjerenja u njega da mu možeš reći bilo što bez da se bojiš da će to reći ikome drugome? Svoje najveće tajne? Tračeve? Tko te nervira? Ako ne možeš, to pokazuje da u vašoj vezi baš i nema povjerenja.

veza ljubav Komunikacija teme neugodne teme pričati dečko

Još vijesti