Hailey Bieber i Selena Gomez

Prije nekoliko dana Selena Gomez i Hailey Bieber doslovno su srušile Internet, fotografirajući se zajedno, zagrljene i s osmijehom na licu.

Kakva je Selena kraljica. Ipak pozira sa ženom svog bivšeg dugogodišnjeg dečka, kao da se nikada ništa nije dogodilo. Ne zaboravimo da su Hailey godinama napadali Selenini fanovi, optužujući je kako joj je preotela Justina. Rijetki su sretnice koji nalete na princa na bijelom konju od prve i koje iza sebe nemaju neku propalu vezu. Nakon ljubavnog kraha, tvoj bivši i ti nastavljate sa svojim životima. Dapače, čula si, a onda se i uvjerila pretragom na društvenim mrežama kako se u njegovom životu pojavila nova cura. Jesi li se pitala, nakon što si ugledala sliku Selene i Hailey, kako bi se ti ponašala da sretneš curu svog bivšeg. To bi se moglo dogoditi prije ili kasnije pa hajdemo razraditi u glavi nekoliko mogućih scenarija i promisliti što napraviti u takvoj situaciji.

1.Ukoliko se službeno ne poznajete, jednostavno je ignoriraj
Ukoliko se ti i nova cura tvog bivšeg dečka ne poznajete u stvarnome životu, već je ti znaš samo zato što si ih stalkala na društvenim mrežama, prilikom slučajnog susreta nastoj ne buljiti napadno, jer možda ona zna tko si ti, možda joj je tvoj bivši baš pričao o tebi. Najbolje je ignorirati i proći pored, kao da ne znaš tko je ona.

2.Baš si naletila na njih dvoje dok šeću skupa, što sad?
Neugodna je to situacija, ako svog bivšeg sretneš na ulici kako se drži ruku pod ruku sa svojom novom ljubavi dok izmjenjuju zaljubljene poglede. Ostani cool. Ukoliko ste tvoj bivši i ti imali normalan prekid, bez previše drame, ukoliko je od toga prošlo podosta vremena, pozdravi ljude najnormalnije. Tako ćeš dati do znanja da si ga preboljela i da si u potpunosti ravnodušna prema svemu što se dogodilo.

3.Srela si svojeg bivšeg i njegovu novu djevojku koji su ti besramno mutili iza leđa
Što ako tvoj bivši šeće s djevojkom koja ti ga je nedavno preotela i s kojom te je varao neko vrijeme i eto, baš ste naletjeli jedni na druge na ulici ili na nekom partyju? Naravno da taj dvojac ne zaslužuje niti da ih pogledaš. Štogod da u tom trenutku osjetila, samo nemoj dopustiti eskaliranje emocija. Suzdrži se od bilo kakvih scena ili divljanja u javnosti, jer će svima oko tebe biti jasno koliko si povrijeđena, a tebi će kasnije biti žao što si emotivno reagirala. Glavu gore, jedini koji bi se ovdje trebali sramiti su njih dvoje, jer su ti napravili nešto odvratno i podmuklo.

Da zaključimo, valja se ugledati na Selenu Gomez koja se ponijela razumno i racionalno. Ne moraš piti kave niti se družiti s djevojkom svog bivšeg, ali ponašaj se normalno ukoliko je sretneš. Taman da te prekid još uvijek boli, taman da patiš za bivšim, zapamti kako vrijeme liječi sve rane, a tebi će već možda sutra neka nova i velika ljubav pokucati na vrata.

Bivši dečko njegova bivša kako se ponašati Reakcija bivša ljubav

Još vijesti