Sanjati o bivšoj ljubavi

Možda ste podijelile s frendicama to koliko vam nedostaje vaš bivši dečko i kako biste sve učinile da ga opet osvojite.

Vrlo vjerojatno ste se susrele i s dežurnim glasovima razuma koji su vas već upozorili da nema smisla obnavljati nešto što je već jednom propalo. No, vi ste se odlučile oglušiti o ta upozorenja i slušati samo glas svog tužnog srca.

Pa kad već svom silom želite vratiti svog bivšeg, podijelit ćemo s vama par savjeta kako da pokušate uspijeti u tome, bez da izgubite dostojanstvo ili da vas jednog dana ne bude sram svojih postupaka. 

1. Ne širite negativnosti preko društvenih mreža

Nemojte tražiti pozornost objavljivanjem tugaljivih citata ili sličnih objava na društvenim mrežama. Nema smisla privlačiti pažnju negativnostima. Ne samo da ćete ići na živce njemu (ako se još uvijek pratite na društvenim mrežama), nego ćete izgledati jadno ostalim ljudima kojima neće biti jasno što vam se sad dogodilo.

2. Nastavite sa normalnim životom

Izađite s prijateljima i upoznajte nove ljude. Odite na neke manje izlete ili se odlučite za super kreativne hobije, a također nemojte se o tome zaboraviti pohvaliti na mrežama kako bi to vidio i on za kojim vam srce vene. Ako vam je vaš bivši dao nogu, to će biti izvrstan način da mu pokažete koliko ste snažne i da se zabavljate i bez njega, a to bi ga moglo učiniti ljubomornim.

3. Ako je on kriv za prekid, nemojte se ponižavati, već napravite distancu

Bilo da vas je prevario ili iz nekih drugih razloga odlučio prekinuti vezu, nećete ništa postići s njim ako ga nastavite opsjedati ili mu telefonirati. Tu ostavljate utisak jadne osobe. Dajte mu osobni prostor. Neka vidi što je izgubio. Ako mu se ne javljate, tu ćete najbolje shvatiti da poštujete njegove granice, a možda ćete mu početi nedostajati.

4. Postanite cura s kojom bi želio biti

Prije nego što nekom budete voljena osoba, trebate voljeti sebe. Morate se usredotočiti na svoje pozitivne osobine i poboljšati ih. Procijenite što vam to nedostaje da biste bile još bolje. Nećete ništa postići ako nakon prekida tonete u negativne misli i depresiju, već poradite na sebi. Neka mu bude žao i neka se zapita sljedeći puta kad vas sretne: „zašto sam pustio tako dobru curu iz svog života“.

5. Vratite osjećaj vlastite vrijednosti

Nekim curama će pomoći da odu kod frizera i odvaže se na novu frizuru, druge će otići u shopping kako bi napravile promjene u svom stajlingu. Malo promjene svima dobro dođe da bismo se osjećale bolje. Nemojte nikad misliti da ne zaslužujete biti voljene ili da niste dovoljno dobre. Samopouzdane djevojke su najprivlačnije djevojke. One pak koje šire negativu ili djeluju nestabilno, teško da će vratiti staru ili pronaći novu ljubav. 

6. Ponudite ispriku ako ste prekinule vašom krivicom

Ako ste vi inicirale taj prekid, a sada vam taj dečko toliko nedostaje – zašto mu se ne javite i ponudite ispriku. Izrazite žaljenje zbog svega, priznajte bol koju ste prouzročile, pokažite razumijevanja za njegove osjećaje i recite otvoreno da ste spremne opet raditi na izgradnji odnosa (pod uvjetom da je i on na isto spreman).

7. Što ako je vaš bivši pronašao novu ljubav

Ako je ta druga cura razlog vašeg prekida i ako vas je s njom prevario, nemojte biti isti i pokušati je sabotirati, pričajući mu loše o njoj. Pokušajte se samo potruditi da on zna kako vam i bez njega ide i više nego dobro u životu. Izgledajte najbolje što možete i napravite ga ljubomornim. A ako vam se javi, nemojte mu odmah na prvu potrčati u zagrljaj, već ga držite pomalo na „tankome ledu“. 

8. Prije nego obnovite vezu, riješite stare probleme

Razgovarajte o tome zašto ste prekinuli, što vam je smetalo jedno kod drugog i na čemu morate raditi kao par. Ne možete računati da će vam uspjeti drugi puta, ako niste riješili stare probleme i porazgovarali o svađama. Jedino tako možete izbjeći ponavljanje istih scenarija u budućnosti.

 

kako obnoviti vezu s bivšim kako vratiti bivšeg što napraviti da se bivši vrati opet s bivšim kako biti opet u vezi s bivšim vratiti bivšeg dečka propala veza bivša ljubav bivši momak Bivši dečko

Još vijesti