Galerija Upoznavanje prijatelja – nakon 2 mjeseca Upoznavanje roditelja – nakon pola godine Prvo 'volim te' – nakon 3 ili 5 mjeseci +5 Promjena statusa na Facebooku ili prva zajednička fotka na Instagramu – nakon 5 mjeseci

Neke su stvari u vezi veliki big deal i nije baš svejedno kada se dogodi. Bit će ti sumnjivo ako si s dečkom već godinu ili dvije, a on te još nije upoznao sa svojim roditeljima ili ako si s nekim dva tjedna, a on ti govori da te voli najviše na svijetu.

Neke su stvari u veze subjektivne i ne mogu se na sve veze primijeniti ista pravila. Nekome je možda u redu da se veza razvija jako brzo, a netko voli ići jako polako. Pa ipak, kada bi se u prosjeku trebale dogoditi sve one najveće prekretnice i velike stvari? U redu je ako se one ne dogode točno tada, ali skroz je normalno i da postaneš sumnjičava ako ste zajedno sve duže i duže, a još nisi niti upoznala njegove prijatelje! Činit će ti se kao da te skriva. Zato su se pokušale na vremensku liniju posložiti sve velike prekretnice koje se trebaju dogoditi u vezi – i odrediti kada bi se otprilike one trebale dogoditi. Pogledaj u galeriji iznad kada je idealno vrijeme za svaku od njih.

Zaljubljeni par Koje bi ljubavne savjete starije cure dale mladima? Poručuju im ovih 5 bitnih stvari

cura i dečko Možeš li pričati s dečkom o ovih 9 tema? Ako ne, vaša veza neće dugo izdržati

veza ljubav prekretnice u vezi kada se treba dogoditi prvi put

Još vijesti