Zaljubljeni par

Nitko ne zna sve na svijetu, zato si trebamo međusobno pomagati i davati savjete. Starije cure definitivno imaju više ljubavnog iskustva i imaju neke bitne savjete za sve mlađe.

Umjesto da se cure međusobno svađaju i spuštaju, što kada bi si pomagale? Bile bi nepobjedive. Starije cure definitivno imaju puno više ljubavnog iskustva nego ti i s godinama su naučile na vlastitoj koži koje su to greške radile, a koje su bile najgore. Sada im je žao zbog toga, ali pošto se one ne mogu vratiti u prošlost i ispraviti svoja razmišljanja i djela, mogu pomoći mladima da ne naprave isto. Za Your Tango su otkrile 5 najbitnijih za koje im je žao da ih i same nisu znale kada su bile mlađe.

1.Voli svoje tijelo
Iako ovo ne zvuči direktno kao ljubavni savjet ili savjet za vezu, dakako je. Ljubav prema svojem tijelu i samopouzdanost su bitni i za tvoju vezu u neku ruku. Toliko se zabrinjavamo izgledamo li onako kako se smatra da bi trebala izgledati 'atraktivna' cura da zaboravimo voljeti svoje tijelo takvo kakvo je. Želimo da nas dečki primijete i zbog toga mijenjamo svoj izgled, samo zbog trenutnih trendova i zbog njih. Loša ideja.

2.Dečki dođu i prođu, ali frendice ostaju
Iako sada misliš da ovo nije slučaj s tvojom vezom i da ćete vi biti zauvijek zajedno, šanse da se to ostvari nisu uvijek 100%. Iako je sada vaša veza savršena, svašta se može dogoditi. Veća je mogućnost da će te ostaviti taj dečko nego tvoja najbolja prijateljica. Zato nemoj zanemarivati prijatelje zbog veze! Odi na onu kavu ili na more sa svojim curkama. One su te koje će biti tu za tebe kada će ti biti slomljeno srce. Nemoj ih otjerati od sebe.

3.Bolje je biti u vezi s dobricom, nego najzgodnijim dečkom u gradu
Naravno da je bitno da ti se dečko sviđa i da te fizički privlači, ali nije sve u izgledu. Umjesto da tražiš dečka po tome kako izgleda, traži ga po karakteru. Ako nemate zajedničke interese i sličan pogled na život, kao i slične ciljeve, mogla bi vaša ljubav puknuti i prije nego što misliš. A i nekada izgledom zamaskiraju svoje loše ponašanje i nepoštovanje koje imaju prema drugima.

4.Kada zapnete u rutinu ili vam je veza postala dosadna – to nije razlog da prekinete
Već je to pokazatelj da ste se prestali truditi i počeli uzimati vaš odnos zdravo za gotovo. Umjesto da prekinete, potrudite se oživjeti vezu. Kasnije ćete shvatiti da je bila pogreška prekinuti jer je to bila itekako dobra veza, samo je došla do problema.

5.Nemoj u vezi zaboraviti voljeti samu sebe
Koliko god da voliš dečka i spremna si sve napraviti zbog njega, nemoj zaboraviti na sebe i staviti se na drugo mjesto. Sama sebi trebaš biti prioritet i voljeti se više nego njega. Nekada se znamo u vezi malo izgubiti i zaboraviti stavljati sebe i svoje potrebe na prvo mjesto. Nemoj dozvoliti da to bude kako tvoja veza izgleda uvijek.

veza ljubav Ljubavni savjeti iskustvo savjeti starijih

Još vijesti