Slika nije pronađena

Uspješna i duga veza nekima se čini kao nemoguća misija. Nekada to zaista i je tako, pogotovo za one koji često skaču iz veze u vezu, ali moguće je – pogotovo ako izvježbate ove komunikacijske vještine!

Ako želiš da ti i tvoj dečko imate osiguranu dugu i sretnu vezu, morate znati za ove komunikacijske vještine koje bi vam mogle pomoći u tom procesu, a piše ih YourTango. Bitno da je oboje znate za ove vještine jer one neće funkcionirati ako ih prakticira samo jedno od vas dvoje. Zato provjeri koje su i uživaj u vezi koja će trajati zauvijek!

1.Izaberite pravo vrijeme za razgovor

via GIPHY

 

Pravo vrijeme za razgovor podrazumijeva one trenutke kada nitko od vas dvoje nije ljut ili nervozan jer tada razgovor neće otići u dobrom smjeru, pogotovo ne kao ste usred svađe. Zato je uvijek bitno prvo se smiriti i zatim dalje nastaviti komunikaciju koja će tada biti uspješna!

Ljubav Kada je pravo vrijeme u vezi za reći po prvi put 'volim te' – i tko bi to trebao reći prvi

2.Izbjegavajte razgovore preko poruka

via GIPHY

 

Danas se svi dopisuju preko poruka, a neki se zbog toga više ni ne znaju razgovarati licem u lice. Razgovor u 4 oka je ipak bolji jer u tom trenutku možete vidjeti sve emocije i osjećaje koje osoba ima kada pričate, dok je to preko poruka nemoguće – nekada niti emojiji ne pomažu.

3.Izvježbajte vještinu slušanja kada netko priča

via GIPHY

 

Kada vam netko priča, morate ga slušati. Neki nemaju naviku slušanja tijekom razgovora, ali ta navika je zaista bitna kako bi drugoj strani dali do znanja da vas zanima ono što vam ta osoba govori. To može zaista značiti puno u budućem odnosu i smjeru u kojem će ići vaša veza, zato morate izvježbati tu vještinu!

Slika nije pronađena KVIZ: Koliko si opsjednuta svojim dečkom? Previše ili baš taman?

veza sreća ljubav zauvijek Ljubavni par

Još vijesti