Slika nije pronađena

Njemu nije na pameti ozbiljna veza iako ti povremeno daje znakove kao da je. Ipak neka druga njegova ponašanja mogu ti otkriti da se radi o nekome tko će ti sigurno slomiti srce, jer to je ono što on radi.

Neki će ti ljudi jednostavno slomiti srce i to ne možeš izbjeći. Ipak, ovaj tip dečka možeš odmah prokužiti, on ne planira tako skoro biti ozbiljan s nekim i pravi je srcolomac. Njega puno cura želi, a on ih želi sve. Prije nego nekome daš svoje srce, uvjeri se da je to osoba kojoj možeš vjerovati i koja je vrijedna tebe i tvoje energije. Ne možemo kontrolirati u koga ćemo se zaljubiti, ali možeš kontrolirati kome ćeš davati svoje vrijeme i pažnju, kao i ljubav. Srcolomcima ne bi trebala, jer oni tebi neće. Barem ne SAMO tebi.

1.Ne obvezuje se na baš NIŠTA
Kod njega obvezivanje nije opcija. Bilo da se radi o vezi ili dogovoru za dejt. Ne želi se obvezati da se viđa samo s tobom ili dogovoriti dejt za tjedan dana, kod njega je sve u zadnji tren. Neće ti na nikakav plan reći jasno 'da', već će uvijek davati neke odgovore poput 'vidjet ćemo' ili 'ma još je to daleko'.

2.Flerta s drugima ispred tebe
Za neke flertanje nije prijestup i ne smeta im ako osoba s kojom se viđaju flerta s drugima, ali za zapravo ovo je big deal jer ti na taj način pokazuje da nije toliko zagrijan za tebe i da nije 100% u tom odnosu. Iako se viđa s tobom, i dalje traži. Ne planira ostati u vašem odnosu na dulje vrijeme.

cura i dečko Ne bi trebala s ovakvim dečkom ući u vezu: 7 znakova da on još nije spreman za ozbiljnu vezu

3.Ne vjeruje u definiranje veze
On ne vjeruje da ima potrebe stavljati bilo kakve etikete na vaš odnos. Viđate se i lijepo vam je skupa i za njega je to dovoljno. Ako je i tebi to dovoljno, super, ali ako želiš pravu vezu, onda ćeš to teško dobiti s nekim ovakvim.

4.Prošli prekid mu je bio ružan, kao i onaj prije njega
Svatko će imati prekide iza sebe, a bitno je kakvi su oni bili. Ne trebaš puno znati o njegovoj bivšoj vezi, ali nije loše saznati što se dogodilo da su prekinuli. Osobe kod kojih je svaki prekid bio ružan i gadan, pokazuju da je ipak problem u njima, a ne u njihovim partnerima. Očigledno je da se nisu ponašali baš kako treba.

Spoj Najčešće greške koje radimo u svojoj prvoj ozbiljnoj vezi – neke od ovih 16 si već napravila

5.Ne pokazuje previše zanimanja za tvoje osjećaje
Nije ga briga je li te nekim svojim ponašanjem povrijedio ili ne. Ne ispriča se kada ne odgovara na poruke, kada otkaže dogovor u zadnji trend ili kada kaže nešto što te uznemirilo ili naljutilo. Nikada te ne pita kako si niti ga je previše briga o nekim sitnicama koje su ti se dogodile u danu. Totalno je flegma.

6.Hvali se koliko mu se cura javlja i koliko ga cura želi
Ovo nije nešto s čime bi se trebao hvaliti curi s kojom se viđa. Pokazuje ti da te ne poštuje, a možda ti i poručuje na ovaj način da nije toliko ozbiljan s tobom. Nije neobično da mu uletavaju cure, pogotovo ako je super zgodan, ali ono kako će se ponašati u takvim situacijama će ti sve reći. Pogotovo ako svojim ponašanjem zapravo potiče druge da mu se javljaju i on je taj koji počinje flertati s njima.

srcolomac slomiti srce dečko nevolja prepoznati ponašanja ljubav veza

Još vijesti