Pokloni

Ukoliko si i ti netko kome kupovina poklona ne ide baš najbolje, sada ćemo ti malo pomoći. Sastavili smo listu praktičnih poklona koji su uvijek dobra ideja jer će ih osoba stvarno i koristiti. Plus je i što će se svakome sigurno svidjeti.

Kupiti neki poklon koji će osobi samo stajati negdje, skupljati prašinu i u nekom trenutku završiti na tavanu ili u smeću nije baš najbolja ideja. Ukoliko ti osoba nije rekla da želi nešto specifično i ostavljena si sama sebi da smisliš što joj pokloniti, donosimo ti ultimativni vodič. Ovi će pokloni oduševiti, a i biti korisni. Osoba koja ih dobije će ih sigurno koristiti. Ipak, iako su to pokloni koji će oduševiti svaku curu, ipak trebaš barem malo poznavati interese osobe kojoj kupuješ poklon. Trebaš znati je li netko tko je girly, voli li modu ili tehnologiju i što voli raditi u slobodno vrijeme. To će ti biti glavne smjernice, a kada to znaš, onda ćeš među ovim idejama sigurno pronaći barem nekoliko poklona koji će biti idealni za tvoju osobu.

1.Parfem
Klasik i to s razlogom. Možda nije najkreativnija ideja, ali je jedna koja će se sigurno svima svidjeti.

2.Nakit
Bilo koji komad nakita koji je u stilu osobe kojoj kupuješ poklon. Ako je u njenom điru, onda je to top ideja za poklon jer će ga stalno nositi.

 

 

3.Svijeća
Mirisna svijeća je još jedan od poklona koji će se sigurno koristiti. Ukoliko je u lijepom pakiranju, može poslužiti kasnije i kao spremište za nešto.

4.Šminka ili kozmetika
Rare Beauty rumenilo ili korejska kozmetika su ideje koje će sigurno biti primljene s oduševljenjem. Točnije, bilo koji komad šminke koja je trenutno veliki hit će sigurno oduševiti.

Cura i dečko Što pokloniti dečku za godišnjicu veze? 7 romantičnih ideja kojima ćeš pokazati koliko ga voliš

5.Set za kovrčanje kose bez vrućine
Setovi za kovrčanje bez zagrijavanja su u trendu i tko ga nema, a voli kovrčati kosu, sigurno će biti oduševljen kada ga dobije.

 

 

6.Boca za vodu
Ili termos boca. Nikad previše ovakvih boca i sigurno će biti korištena i voljena. Danas se može naći ovakvih boca s jako lijepim dizajnima.

7.Torbica
Ukoliko kupuješ za ljubiteljicu mode, onda torbica može biti također jedna od dobrih ideja. Prije samo ispitaj kakvu otprilike želi.

8.Slatke šlape
Kada u dućane dođu zimske šlape, uvijek bude nekih totalno fora. Što su luđe, to bolje.

 

 

9.Slušalice
Svi uvijek gubimo slušalice, jedna prestane raditi…uvijek neki problemi s njima. Zato je ovaj poklon idealan! Samo prije izvidi kakve voli koristiti osoba kojoj kupuješ – sa žicom, bez žice ili one velike.

10.Ukrasni jastučić ili dekica
Ukrasnih jastučića NIKAD dosta. Kao ni slatkih i toplih dekica. Ovo je super poklon za nekoga tko voli biti doma i čitati, gledati filmove…

Buket ruža Dečki curama poklanjaju cvijeće – a što u istoj vrijednosti cure mogu pokloniti dečkima? 9 prijedloga!

11.Šalica i čaj/kakao/kava
Svi imamo 100 šalica, ali uvijek ima mjesta za još jednu ako je fora. Uz nju dodaj čaj, kavu ili vruću čokoladu i sigurno će poklon izmamiti osmijeh. Postoje fora okusi kava, poput Starbucks kave, ili vruće čokolade s također raznim dodacima.

 

 

12.Kopčice za kosu za šminkanje ili traka/rajf
Kopčice za kosu za šminkanje ili traka koja će držati kosu mogu biti još jedan poklon za girly cure. Ili za one koje vole skincare. Takve će im sitnice pomoći držati kosu podalje od lica i sigurno će im uvijek tvoj poklon biti pri ruci.

13.Ukrasna kutijica za nakit
Kutijica za nakit ili organizator za šminku su sljedeća ideja koju ti predlažemo. Možeš ih pronaći u različitom cjenovnom rangu pa tako i poklon lako prilagoditi sebi i svom budžetu.

14.Društvena igra
Jamb ili karte mogu biti fora ideja, ali isto tako, ukoliko si malo kreativnija, možeš napraviti sama svoj „Pogodi tko“ s osobama koje poznajete u stvarnom svijetu.

 

 

15.Planer/dnevnik
Planer ili dnevnik su dobar poklon za osobu koja voli stalno nešto piskarati, ima 100 blokića i voli sastavljati razne liste i pratiti dnevne aktivnosti.

16.Kućni ogrtač
Topli, mekani, flafasti! Tko bi mu mogao odoljeti. Idealno za poklone u jesensko i zimsko doba godine.

17.Satenska jastučnica
Cure koje su ljubiteljice kose i opsjednute su kosom su izvrstan kandidat za ovaj poklon. Kao i skincare entuzijasti. Satenske su jastučnice JAKO dobre za našu kosu i lice i ovakav će se poklon sigurno cijeniti.

 

 

18.Hoodica
Hoodica je jedan komad odjeće s kojim ne možeš pogriješiti. Samo pazi da bude u stilu osobe kojoj ju kupuješ. Sigurno će ju nositi.

19.Čarape
Čarape su još jedna ideja koja se možda na prvu ne čini primamljiva, ali zapravo možeš pronaći jako slatke i fora čarape koje će ovaj poklon učiniti zanimljivim. I uostalom, svima nam uvijek trebaju.

20.Kutija puna slatkiša
Završavamo s pravim klasikom. Običnu kutiju ukrasi, napuni slatkišima i stvarima koje slavljenik voli jesti ili piti, dodaj čestitku i poklon je riješen.

poklon za cure ideje za poklon Što kupiti za rođendan koristan poklon pokloni za mlade

Još vijesti