Parfemi

Kako dolaze blagdani, možda razmišljaš da dečku kupiš parfem. Pitanje je samo koji. Možda će ti ova lista pomoći. Izdvajamo ti 7 muških parfema koji su na hvali, a koji su pristupačni za svačiji budžet.

Uvijek pričamo o ženskim parfemima, a danas je vrijeme da se napokon osvrnemo i na parfeme za dečke. Bilo da si dečko koji si traži novi parfem ili si cura u potrazi za poklonom za svog dragog, na pravom si mjestu. Na parfeme ne moraš potrošiti stotinu eura da bi dobila fini i dobar parfem. Ovi su jeftiniji, a ljudi ih hvale. Neki su malo skuplji, neki malo jeftiniji, ali većinom su u kategoriji budžet parfema i sve je moguće nabaviti i kod nas. Za neke si možda već i čula, a za neke koje i nisi, daj im šansu i ako ih negdje vidiš, baci nos. Neke se od njih uspoređuje s popularnim Creed parfemima, a imamo na listi i Zara favorita.

Poklon Trik uz koji ćeš uvijek ljudima kupiti najbolje poklone: Ovo su 5 pitanja koja se trebaš zapitati

1.Missoni Parfum Pour Homme
Neki kažu da je ovo tipičan muški parfem i da zbog toga s njim ne možeš pogriješiti kada ga nekome kupuješ. Miriše svježe, a prevladavaju citrusne note. Mnogi koji su ga kupili „na slijepo“, bez da su ga prije pomirisali, su oduševljeni. Dodatan mu je plus što ima čep na magnet pa zbog toga djeluje pakiranje luksuznije.

 

 

2.Coach For Men
Još jedan parfem koji super miriše i koji bi se mogao svidjeti većini dečki. Miris mu traje barem 5 sati, a neki kažu da čak i dulje. Nije toliko dugotrajan kao ovi ranije spomenuti, ali nije ni parfem koji nećeš osjetiti nakon sat vremena. Miris bi mu se najbolje opisao kao svjež i drvenast.

 

 

3.Afnan Supremcy Not Only Intense
Parfem koji se bez problema osjeti i po 8 sati! Dugotrajnost mu je super, a mirisom podsjeća na popularne dizajnerske parfeme, dok je cijenom itekako puno pristupačniji. Kada se usporedi cijena i kvaliteta, recenzije kažu da je ovo parfem koji se isplati kupiti.

 

 

4.Versace Blue Jeans
Za ovaj bismo parfem rekli da je pravi klasik jer je na tržištu već godinama. Iako su malo mijenjali formulu i bude žalbi da nije kao stari, i dalje je dobar za cijenu koju ima. Nemoj da te zavara to što se radi o Versace parfemu. Idealan je za sve koji su na budžetu jer za malo novaca se dobije prilično velika bočica. Ima ga u svakoj parfumeriji.

 

 

5.Burberry London for Men
Idealan za ovo doba godine! Definitivno najskuplji parfem na ovoj listi, ali ako želiš izdvojiti više novaca, onda bi ovo mogao biti taj parfem. Pravi je to božićni parfem. Osjeti se cimet pa to svakako imaj na umu – nekima će se svidjeti, ali tko ne voli cimet, neće voljeti ni ovaj parfem. Savjetujemo ti da ga hvataš na sniženjima. Idealan za božićni poklon.

 

 

6.Rasasi Hawas For Him
Jedan popularan parfem koji je prilično teško i nabaviti jer ga mnogi žele. To ti već nešto govori. Opisan je kao svjež i citrusni parfem pa je idealan kao miris za svaki dan. Gdje god ima za kupiti ovaj parfem, kupci ostavljaju hrpu pozitivnih recenzija. Dugotrajan je, miriše odlično i nije skup. Na Amazonu ima preko 6000 recenzija i ocjenu 4.6 od 5. Na listi je najpopularnijih parfema 2023. godine.

 

 

7.Zara Vibrant Leather
Jednako kako za cure ima super Zara parfema, ima i za dečke. Ovo je najpopularniji njihov miris koji je uvijek na hvali. Parfem nije pretežak pa je super za svaki dan, a mogao bi se i svidjeti dečkima koji vole Creed parfeme. Na koži izdrži prilično dugo, a cijena mu je itekako pristupačna.

 

 

Parfemi Parfemi idealni za hladnije dane: 11 jeftinijih parfema za jesen i zimu koje ćeš nositi svaki dan

parfem za dečke za muškarce Muški parfemi koji parfem kupiti za dečka poklon preporuke parfema

Još vijesti