Slika nije pronađena

Misliš da ćeš ga na ove načine lakše zavesti? Razmisli još jednom. Izgleda da dečki ne padaju na ovakve trikove, pogotovo ako ga na taj način želiš navesti da se zaljubi u tebe.

Kako privući dečka i učiniti da se zaljubi u tebe? Znamo kako to nećeš postići. Ako ti nije jasno kako to da ne možeš nikako osvojiti nekog dečka, moguće je da to radiš na pogrešan način. Naravno, neće uvijek vrijediti ista pravila i neće svaki dečko pasti na iste fore, ali postoje neka raširena mišljenja da ove stvari zasigurno pomažu kod osvajanja dečki, a ispada da nisu baš recept za uspjeh. Mogu ti pomoći ako tražiš nekoga za casual odnos, ljubakanje dok ste vani ili kratki flert, ali neće ti pomoći ako želiš dečka i pravu vezu. Možda je vrijeme da ovih 7 načina zavođenja ostavimo u prošlosti.

1.Stavljanje hrpetine šminke na lice
Istina je da hrpetina šminke na licu može izgledati samo dobro na fotki ili videu, uživo će to biti druga priča. Jasno će se vidjeti da imaš tone i tone šminke, a to nije nešto je dečkima privlačno. Radije će vidjeti da imaš dva prištića nego sasušeni puder. Puno puta su dečki rekli da preferiraju kada cure imaju manje šminke. Šminkaj se ako je to za tebe, da se ti osjećaš bolje, ali ne kao trik da ga osvojiš.

2.Kada se praviš da si neosvojiva
Još jedna fora koju imamo, a za koju mislimo da je dobra je kada se pravimo da smo nedodirljive i neosvojive. To će prije odbiti dečka nego ga privući. Da, svi žele ono što ne mogu imati i to će ga zainteresirati. Međutim, ako pretjeraš, bit će kontra efekt. Većina će dečki odustati ako vidi da nisi zainteresirana, tj. ako mu ti pošalješ takve znakove. Oni koji te ostanu zamarati su moguće i problematični.

cura i dečko Psihološki trikovi kojima ćeš osvojiti simpu – na ova 3 načina će te sigurno primijetiti

3.Praviš se da imaš hrpu dečki u šaci i možeš birati kojeg ćeš
Želiš mu pokazati da si poželjna, ali to će ga češće odbiti nego dodatno zainteresirati. Dečki koji žele vezu i pravu curu, neće htjeti curu koja jasno daje do znanja da joj se sviđa i netko drugi. I to ne jedan 'netko' nego njih nekoliko.

4.Slažeš se sa svim što on kaže i voliš sve što on spomene
Super je ako imate zajedničke interese ili nešto što oboje volite, ali ako ćeš se u svemu samo slagati s njim i nećeš imati svoje mišljenje, to će ga odbiti. Bit će mu jasno da lažeš i da se samo praviš.

5.Odmah se bacaš na njega
Znate se 15 minuta, a već ga pipkaš ili grliš. Zapravo mu takvim ponašanjem daješ do znanja da nisi za ozbiljnu vezu. Shvatit će to kao da želiš nešto casual ili se samo tu večer dobro zabaviti. Nije da mu neće pasati, ali nemoj očekivati da će te gledati kao nekoga s kim bi mogao imati nešto više.

6.Praviš se da si princeza koju treba spasiti
Dečki će se osjećati dobro i muževno ako ti mogu pomoći u nečemu ili te zaštiti, ali ako je to glavno na čemu ćeš temeljiti vaš odnos, moglo bi mu brzo postati naporno. Činit ćeš se kao netko tko je stalno u nevoljama i tko stalno ima problema, a to nije privlačno. Svi imamo probleme, ali to nije nešto što ćeš mu istresti sve na prvim spojevima.

Slika nije pronađena Ženski parfemi koji će totalno izludjeti dečke: Ovih 7 mirisa će ih posebno privući

7.Daješ mu odmah do znanja da si spremna ići do kraja
Ako ćeš već na početku vašeg poznanstva slati signale da ga želiš odvući u krevet, nemoj se kasnije čuditi kada vaš odnos ne shvati ozbiljno.

zavođenje Flertanje upucavanje loši načini ne pali

Još vijesti