Slika nije pronađena

Znanost je potvrdila da dečki posebno padaju na određene vrste parfema, točnije one koji u sebi kao jedan od glavnijih sastojaka imaju neki od ovih 7 mirisa.

Lijepo mirisati je puno bitnije nego što bi to pomislili. Kada prođeš pokraj nekoga ili te netko zagrli, možeš biti sigurna da će primijetiti ako nosiš neki fini parfem. Pogotovo ako se radi o nekome tko ti se sviđa i koga želiš zavesti, on ti može pomoći. Sjeti se samo kako izgledaju reklame za parfeme. Uvijek su senzualne i zavodljive, sa zgodnim ljudima koji si jednostavno ne mogu odoljeti kada stave parfem. Iako su scene s reklama nerealne, ima nešto istine u njima. Itekako je moguće nekoga osvojiti uz pomoć parfema, a znanost je potvrdila da postoje neki mirisi koje će dečke privući više nego drugi. Parfemi koji u sebi među glavnijim notama imaju neki od sljedećih 7 mirisa, dečkima će biti posebno primamljivi.

Tih 7 mirisa su: jasmin, ruža, mošus, tuberoza, vanilija, sandalovina i kastoreum. Dakle, svi parfemi koji imaju njih kao glavnije note ili kombinaciju nekoliko njih, pravi su pogodak za zavesti mirisom dečka koji ti se sviđa. Neki od najpoznatijih parfema koji imaju ove sastojke su 'Good Girl' od Caroline Herrere ili 'Miss Dior' od Diora, ali lako provjeriš ima li i tvoj omiljeni parfem ove sastojke. Sve web stranice koje prodaju parfeme imaju uvijek izdvojene koje su glavne note, a isto možeš pročitati i na pakiranjima parfema u dućanima.

Pogledajte još:

Top 5 najpopularnijih parfema 2020. godine: Ovi su najviše zanimali ljude – najviše smo ih googlali

Najbolji ženski parfem 2020. godine: Jedan je osvojio nagradu koja je kao Oscar u svijetu parfema

Sigurno ga pogrešno koristiš! Na ovih šest mjesta bi zapravo trebala nanositi omiljeni parfem...

mirisi primamljivi dečkima zavođenje parfem

Još vijesti