upucavanje

Kada nisi sigurna je li neko ponašanje upucavanje ili ipak ne, vjerojatno ćeš se i ti radije držati sigurnije opcije i pripisati to ponašanje svojoj mašti, da ti se učinilo da ti daje neke znakove. U ovim slučajevima to ne bi trebala raditi.

Napraviti onaj prvi korak je uvijek najteže. Dečkima se pripisuje da imaju više hrabrosti nego što je to stvarno slučaj. Nisu najčešće ni oni baš toliko sigurni u sebe, a previše izravno upucavanje im se čini kao preriskantno ponašanje pa ti onda nekim drugim načinima pokušava dati do znanja da mu se sviđaš. Odbijanje je bolno za svakoga, a ako ti se ne upucava direktno, manje su šanse i da ćeš ga brutalno otpiliti. Ovo su neka od neizravnih upucavanja koja puno dečki koristi. Ne znače baš uvijek upucavanje, ali ako pronađeš više njih u ponašanju tog jednog dečka – vjerojatno nisi u krivu i moglo bi biti upucavanje.

1.Ponudi se da će ti pomoći sa zadaćom ili učenjem

Ili će ti pružiti pomoć s bilo čim drugim. Ne moraš ga čak niti pitati, već ti pomoć nudi sam. Osim ako je netko za koga je ovakvo ponašanje karakteristično, vjerojatno je upucavanje. Želi pronaći način da provodi što više vremena u tvom društvu i pokazati ti da je pametan ili da je tu za tebe.

2.Ispituje te o tome što voliš

Od toga kakve filmove voliš gledati, kakvu glazbu voliš slušati do toga koja ti je omiljena hrana. Želi znati svašta nešto o tebi i stvarima koje ti voliš. Neće ovakva pitanja nabacivati jedno iza drugoga, ali primijetit ćeš kada te netko ispituje malo više o stvarima koje voliš nego što je to inače slučaj.

3.Poziva te redovito na druženja s ekipom

Neće te pozvati na dejt, jer možda se boji odbijanja, ali sljedeća najbolja stvar je da te pozove na druženje s ekipom, tako neće izgledati toliko napadno, a i dalje ćete se družiti i zabaviti zajedno. Usput može dobiti i mišljenja ekipe o tome ima li šanse kod tebe.

4.Zove te da ideš s njim kada ide nešto obaviti, da mu radiš društvo

Ako nema potrebe niti opravdanog razloga da i ti trebaš biti tamo, zove te zato jer želi provoditi ekstra vrijeme s tobom. Može pozvati bilo koga od prijatelja da mu pravi društvo, ali želi baš tebe.

5.Želi znati što radiš za vikend

Često ga zanima kakve planove imaš za vikend. Jer možda želi provjeriti viđaš li se s nekim bez da te indirektno pita, da vidi ima li šanse, a i možda traži način da ti predloži da nešto radite zajedno ako si slobodna.

6.Zadirkuje te

Postoji razlika između bezazlenog zadirkivanja i ružnog podbadanja, ako je ovo prvo, to može biti jedan od načina na koji ti želi reći da mu se sviđaš. Još nam u vrtiću govore da kada te neki dečkić vuće za kosu, to zapravo znači da mu se sviđaš. Kako odrastamo, više nije baš okej vući za kosu ili biti na bilo koji način fizički 'nasilan' prema nekome, zato je ovakvo zezanje riječima dopušten način zadirkivanja.

7.Non stop se dopisujete

Kada ti se počne redovito javljati, i uvijek kao da ima neku dobru izliku, najvjerojatnije je to upravo baš to – samo izlika. Želi se čuti s tobom i pričati od jutra do mraka. Nitko se ne dopisuje svaki dan sa svima, već s onim najbližim prijateljima i dečkom/curom/simpatijom.

Pogledajte još:

Nemoj da ti neko od ovih pitanja izleti na prvom spoju: 20 koja je najbolje ne pitati tako rano

Pitanja o bivšim curama su veliko NE - ovih 9 nikada ne bi smjela postaviti svojem dečku

Tehnike za ljubljenje koje će ostaviti bez teksta: Poljubi ga na ovih 5 načina

zavođenje neizravno upucavanje indirektno Flertanje

Još vijesti