Slika nije pronađena

Baš su male sitnice te koje će napraviti razloga. Nekada će te drugi primijetiti zbog izgleda, a nekada zbog ponašanja. Kada si u društvu simpe, izvuci ova tri asa iz rukava i uvući ćeš mu se u glavu. A kasnije onda možda i srce.

Nismo svi dobri u osvajanju i svaka nam je pomoć potrebna. Kada smo u društvu osobe koja nam se sviđa, počnemo previše razmišljati i analizirati što govorimo, da si uništimo svaku šansu i prije reda. Svi će uvijek reći: ma samo se opusti. Ne znamo tko je krenuo s tim savjetom, ali ta osoba očito nikada nije bila u blizini osobe koja joj se sviđa. Jer tada se sigurno ne možemo opustiti. Nervoza zapravo može biti i slatka i pokazatelj osobi da ti se sviđa. Naravno, ako zna čitati znakove. Ako i ne zna, postoje tri psihološka trika koja pale, a uz pomoć kojih možeš zainteresirati simpu za sebe. I nije uopće teško.

@annnexmp

you look good in red

original sound - Hi, Hello it's Anne 🧁

1.Nosi crveno
Ovo je boja koja odskače i koja hvata pažnju
. Šanse su da će te ovako zamijetiti i da ćeš mu zapeti za oko više nego da si u nekim neutralnim nijansama kao i svi ostali oko tebe. Jer većina ipak bježi od boja. Što je idealno za tebe u ovom slučaju. Osim toga, većini ova boja stoji dobro, što je dodatni plus. Ima nešto u crvenoj boji da privlači dečke više nego ostale boje.

2.Žvači žvakaću

Jedan od načina kako se opustiti i ubiti nervozu je da žvačeš žvakaću. Možda zvuči glupo, ali ovo stvarno pomaže. Žvakača ima takav utjecaj na mozak da ga opusti. Čak iako ćeš biti super nervozna, ovako ćeš to malo prikriti i smiri se. Ovo je dobar trik kojim se možeš poslužiti u svakoj situaciji kada ti nervoza skoči na 100.

3.Zovi ga njegovim imenom

Ovako će te zamijetiti i prije te zapamtiti. Pogotovo ako ste se već nekada ranije upoznali i znaš kako se zove. Možeš ga pozdraviti tako da naglasiš njegovo ime, umjesto da samo kažeš hej. Isto tako, tijekom razgovora koristi njegovo ime. Ako je veća ekipa i pričate o nekoj temi, možeš ga u nekom trenutku pitati 'a što ti Luka misliš o toj temi?' ili nešto slično, bitno da ubaciš njegovo ime.

Pogledajte još:

Kada dečko radi ovih 6 stvari misliš da te jako voli – ALI zapravo su ova ponašanja problematična

Činjenice o dečkima koje svaka cura treba znati: Ovih 15 će ti otkriti sve bitno o njemu

Cura otkrila što nam svima najviše smeta kada se ljubimo s dečkom - i svi se slažu s njom

zavođenje osvajanje simpe psihološki trikovi kako da te primijeti osvojiti dečka

Još vijesti