Slika nije pronađena

Uvijek postoje osobe u školi, na poslu, ali i općenito u životu koji vole maltretirati druge ljude. Njih najbolje opisuje engleska riječ `bully`, a ako ih ne srećemo uživo onda ih možemo vidjeti na malom ekranu.

Oni su uglavnom sporedni likovi u serijama ili u filmovima, gnjave glavnog lika i naživciraju apsolutno svakog gledatelja. Baš zbog groznog ponašanja prema drugima su nam se usjekli u sjećanje te ih jako volimo mrziti.

Radi se o nasilnicima s tv ekrana, a ovdje je lista najpoznatijih, a ujedno i najgorih:

Draco Malfoy iz Harryja Pottera

Tipično utjelovljenje malog nasilnika je Draco, a mnogi gledatelji čim vide njegovu plavu kosu već zamrače. Njegova prepoznatljiva uzrečica je `Čekajte dok moj otac sazna za ovo`, a osim toga pun je gnjeva te ga uglavnom usmjerava prema Harryju i njegovoj ekipi. No ipak, on na kraju shvaća da ne treba biti u `Voldemort timu`.


Nelson Muntz iz Simpsona

Nelsona svi znaju po njegovom zlom `Ha ha!` smijehu, a on svakodnevno maltretira slabije od sebe i u školi, ali i izvan nje. Gledajući njega pitamo se kako netko tako mlad može biti toliko ohol? Premda Nelson dolazi iz obitelji koja njega zlostavlja on ne prestaje gnjaviti Barta i Milhousea te širiti negativu gdje god se pojavi.


Regina George iz Opasnih djevojaka

Najopasnija od svih djevojaka je definitivno Regina, a poznata je po tome što se svi žele družiti s njom iako ih maltretira. Ona je predvodnica `Plastika` i one sve slušaju što Regina kaže. U najgorem svjetlu se pokazala pred kraj filma kada je svojoj bivšoj prijateljici Cady podmetnula dnevnik u koji je pisala grozne stvari o samoj sebi te to prikazala školi kao da ga je Cady pisala.


Tony iz Skinsa

Jedan od glavnih junaka prve i druge sezone serije Skins je Tony koji je ujedno i `bully`, ali i najbolji frend svojih prijateljima. Gotovo je sve svoje prijatelje maltretirao na neki način i dovodio ih u vrlo ružne situacije ne mareći za posljedice, a osobito najboljeg prijatelja Sida i svoju djevojku Michelle. On nije vrsta nasilnika koja će nekoga opljačkati ili uzeti mu ručak, ali je teški manipulator i svoje `napade` pomno planira.


Buzz McCalister iz Sam u kući

Premda ga njegova obitelj ne percipira kao nasilnika, on to je jer to pokazuje u odnosu sa svojim bratom Kevinom. On Kevina ima na piku od samog početka filma te ga maltretira i podmeće mu različite stvari. No, na kraju se ispostavi da je Buzz mekana duša i da mu brat zapravo puno znači.Joffrey Baratheon iz Igre prijestolja

Mnogi će reći da je upravo Joffrey najgori lik s tv ekrana u povijesti serija i filmova. On je toliko grozan da je to teško za opisati, a osim što voli doslovno mučiti i ubijati ljude, odvratno se odnosi i prema bliskim ljudima koje kao voli. Premda je ovo spojler, moramo reći da je svima laknulo kada je Joffrey u jednoj od sezona umro.Gđa Trunchbull iz Matilde

Najgora ravnateljica ikada je gđa Trunchbull, a ona nema poštovanja prema nikome. Osim što muči djecu, ona muči i profesore koji rade u školi. Djecu smatra žoharima koje treba što prije uništiti, a na preže niti od fizičkog nasilja prema njima.


Chuck Bass iz Tračerice

Baš kao Tony iz Skinsa, tako je Chuck prefrigani nasilnik, a ne onaj `obični` sa školskog igrališta. O njemu se ne treba puno toga reći kako bi se dobila slika o njemu kao o `bullyju` osim da je htio prisiliti Jenny da se s njim seksa i da je pokušao prodati Blair zbog dobre poslovne ponude. Tko to još radi?


nasilnici nasilnici s tv ekrana bullyji