Slika nije pronađena

Počeo je vrlo emotivan dio natjecanja u showu “The Voice” – dvoboji.

Prikazana je prva od četiri emisije vrlo zanimljivog i emotivnog dijela ovog pjevačkog natjecanja. 48 natjecatelja izborilo je mjesta u nekom od mentorskih timova, a u dvobojima taj će se broj prepoloviti. Svaki od mentora svojih 12 pjevača spaja u 6 posebnih natjecateljskih parova. Ti parovi u dvobojima pjevaju duete i dokazuju tko je od njih dvoje zaslužio ići dalje. Teška odluka koga poslati kući, a tko nastavlja natjecanje na njihovom je mentoru. Pritom savjetima i komentarima mogu pomoći mentorovi stručni suradnici, ali i drugi kolege mentori.

U prvoj emisiji dvoboja nastupila su po dva natjecateljska para mentora Ivana Dečaka i Tonyja Cetinskog, te po jedan par mentora Jacquesa Houdeka i Indire Levak. Na samome početku showa atmosferu u ringu užarili su mentori izvedbom pjesme grupe Queen „We will rock you“, dok su njihovi natjecatelji ispunili prostor oko pozornice. Nakon tog zagrijavanja, došao je red na prave dvoboje.

Od Samante Vrbljanac i Brune Oberan mentorica Indira Levak očekivala je ratni spektakl, a to su ove natjecateljice i pružile izvedbom pjesme Arethe Franklin „Chain of fools“. Pobjedu je odnijela Bruna.

Dario Došlić i Ante Brzić, “dobri divovi”, kako ih naziva njihov mentor Ivan Dečak, u dvoboju su pjevačke sposobnosti pokazali izvedbom pjesme „Crying in the rain“ grupe A-Ha. Natjecanje nastavlja Dario.

Dvoje Dalmatinaca, Jure Brkljača i Romana Lalić Pejković, u dvoboju su se suočili izvedbom Oliverove pjesme „Stine“. Njihov mentor Tony Cetinski presudio je da je u tome je bio uspješniji Jure.

Neven Stipčić i Ema Gagro, pravi souleri, prema riječima njihova mentora Jacquesa Houdeka, imali su zadatak izboriti se za prolazak pjesmom Luthera Vandrossa „Never too much“. U showu ostaje Ema.

Dvoje dobrih prijatelja, Daniel Jurišević i Melanija Purić, u dvoboju su se morali natjecati u izvedbi pjesme Pink i Natea Ruessa „Just give me a reason“. Njihov mentor Ivan odlučio je da natjecanje nastavlja Daniel.

Iako su po stupnju glazbeničkog iskustva na suprotnim stranama, Andrija Kovačević i Sara Barbarić zajedničkim snagama su u dvoboju interpretirali pjesmu „It's only love“ Bryana Adamsa i Tine Turner. Mentor Tony prolaznu ocjenu dao je Sari.Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

Podsjećamo, u ovom showu naglasak je na glasu. Tako mentori tijekom audicija natjecatelje ne mogu vidjeti, već samo čuti. Ako mentor želi nekog kandidata u svom timu, tijekom nastupa na audiciji treba pritisnuti tipku Moj glas. Tada se stolac, u kojem mentor sjedi natjecatelju okrenut leđima, okreće prema pjevaču. Ako se okrene više mentora, kandidat mora odabrati s kime od njih želi ići u idući krug natjecanja.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

The Voice show

Još vijesti