Slika nije pronađena

U prvoj epizodi četvrte sezone Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu pridružit će se pobjednik treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Kedžo i to kao gostujući član žirija.

Damir će nakon što smo ga vidjeli s izvedbama od Mariah Carey, Lady Gaga, The Weeknd, Lane Jurčević, Britney Spears, Petra Graše i drugih, napokon na pozornici hit showa stati i s autorskom pjesmom pod nazivom ''Not a crime''. Kedžo je najavio da će kao žiri biti blag i nepravedan, no tek ćemo vidjeti kako će pobjednik showa komentirati ovogodišnje kandidate i njihove prve nastupe.

Pjevačicau prvoj emisiji nastupit će kao Baha Men. „Jako sam uzbuđena, ipak je ovo prvi nastup. Malo me hvata tremica.'', izjavila je Nives koja je već bila u studiju popularnog showa, no tada je bila u ulozi gostujuće članice žirija. Kako će se Nives sada snaći u drugoj ulozi, saznat ćemo ove nedjelje kada će izvesti hit pjesmu''Who let the dogs out''. ''Nadam se da ću kroz ovu emisiju otkriti neke svoje skrivene talente.'', otkriva Nives koja će se već u prvoj emisiji transformirati u muškog izvođača. „Možda će mi muškarci nakon ovoga postati shvatljiviji.'', govori Nives.

Nives Celzijus


Voditelj kaže da nije niti pjevač, niti glumac, a ni plesač, a već s prvom transformacijom morat će pokazati sve navedeno. Naime, Dalibora ćemo vidjeti transformiranog u Indiru iz Colonije, što je za njega, kaže, popriličan izazov. „Užasno težak zadatak i najgore mi je što poznajem Indiru i to jako dobro i ne želim ju nikako uvrijediti. Je li moglo teže?“  - izjavio je Dalibor te dodao kako ga najviše plaši činjenica što je Colonia sinonim za energiju. „Ne znam koliko kondicije imam. Možda bude neka reanimacija potrebna!“ našalio se Petko.

Dalibor Petko


Za mladu i talentiranu glumicu Miu Anočić Valentić najveći izazov, priznaje, bit će uskladiti pjevanje i plesanje, a hoće li u tome uspjeti vidjet ćemo već u prvoj epizodi showa. „Super! Odmah u prvoj muškarac i crnac!“, izjavila je Mia koju ćemo vidjeti kao Chubby Chekera s pjesmom ''Let's Twist Again''.


Pjevač sebe je opisao kao „mali multipraktik od metar i 72“, a u prvoj epizodi čeka ga transformacija u Tinu Turner. „Odmah prvi izazov i jedna velika ličnost! Ovo će biti izazov! Pošto sam ja ovako poprilično opušten momak, a Tina Turner ima taj jedan gard, sva je stisnuta, kruta, pa će mi to malo djelovati kao problem.“, otkrio je Mario koji se s nestrpljenjem čeka pretvoriti u ovu veliku divu. „Let me entertain you!“ poručio je Mario.

Mario Roth

Uzbudljive, nevjerojatne i zabavne transformacije gledatelje očekuju i u novoj sezoni. Osim Nives, Dalibora, Mie i Maria, zabavit će nas još ikao Ricky Martin, Ana Gruica kao Jennifer Lopez, Bojan Jambrošić kao Toše Proeski te Ivana Mišerić kao kraljica popa Madonna.

Daniel Bilić

Foto: PR

I.I./PR

Pročitajte još:

Mario Petreković mrdao bokovima kao Jennifer Lopez

'Toliko ti tražim manu, no svršena si' – Lana Jurčević oduševila u ulozi Shakire

Tvoje lice zvuči poznato: kralj zabave Mario Petreković pobijedio!


 

Tvoje lice zvuči poznato tlzp

Još vijesti