Slika nije pronađena

Naslovnicu časopisa Paper krasi gola pozadina Kim Kardashian. Iako cijeli Internet o tome bruji već danima, a pojavilo se i dosta sprdnja na njen račun, objavljene su i ostale fotke sa snimanja.

Na njima Kim pozira sprijeda doslovno otkrivajući sve: ovaj put odlučila je posve skinuti odjeću. Tako je svoje grudi i nauljenu stražnjicu stavila u prvi plan. Iako smo naviknuli gledati Kimine golišave fotke, ne možemo se ne zapitati nije li ovaj put pretjerala?



Kada se Kardashianka prije 7 godina skinula za Playboy, bila je mnogo stidljivija. Nosila je nakit koji je prekrivao njene intimne dijelove – što se dogodilo u međuvremenu? Ogrlica ovaj put prekriva jedino vrat.

Oni koji pravdaju ovakve poteze kažu kako ovakve naslovnice 'osnažuju' ženski rod. Kako to da muškarci ne 'osnažuju' muški rod na ovaj način? Priznajemo, neki od njih su se skinuli, ali to se ne događa često kao kada su žene u pitanju. Da, ona je uspješna, bogata i slavna, ali budimo realni na trenutak – svoju planetarnu popularnost duguje svom tijelu. Kakvu to poruku šalje mladim djevojkama?

Ovo su još neke naslovnice koje 'osnažuju ženski rod'.






Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi?

Foto: Paper Magazine
I.N.

naslovnica Kim

Još vijesti