Slika nije pronađena

Na jedan je dan svoju široku odjeću zamijenila korzetima i zavodljivim odjevnim kombinacijama. Kada su fotke izašle na Instagramu, bio je to još veći šok za fanove nego kada je iznenada postala plavuša.

Billie izgleda top! S obzirom na odjevne kombinacije kakve fura većinu vremena, ovako nešto nitko nije očekivao da će se dogoditi. Pjevačica je na naslovnici britanskog časopisa Vogue za lipanj 2021. godine u odjevnoj kombinaciji u kakvoj ju još niste vidjeli, garantiramo. Dotaknula se u intervjuu koji je dala za njih tom prilikom i nekih ozbiljnih tema. Ali fotke su ukrale show.

I Billie je bila uzbuđena zbog fotki, otkrili su iz Voguea, jer nije znala kako će ispasti s obzirom da ovo nije nikako njen tipični stil odijevanja u kojem se prikazuje javnosti. Čini se da je itekako zadovoljna jer ih je čak nekoliko objavila na svom Instagramu.

 

Upravo se teme odijevanja i pogleda na to kako tko izgleda dotaknula u intervjuu. Danas je popularno komentirati tuđa tijela i izgled, pogotovo u negativnom kontekstu, a Billie se to nikako ne sviđa. 'Ako želite na operaciju, idite na operaciju. Ako želite odjenuti haljinu za koju netko misli da u njoj izgledate preveliko, odjenite je. Ako osjećate da izgledate dobro, onda izgledate dobro.', jedna je od izjava kojih je rekla za ovu priliku i nešto po čemu bi svatko trebao živjeti. Što te briga za tuđa mišljenja, bitno je da si ti sretna sama sa sobom. I ne možemo se više složiti s Billie.

Pjevačica pršti od samopouzdanja i ponosa zbog svog 'novog' izgleda: 'Odjednom si licemjer jer želiš pokazati malo kože, i 'laka' si, dro**, kur**. Ako jesam, onda sam ponosna. Ja i sve cure koje su takve, koga briga. Okrenimo to i budimo snažnije zbog toga. Pokazati svoje tijelo i više kože – ili ne – ne bi trebalo igrati ulogu u tome koliko te netko poštuje', ispričala je Billie.

Pogledajte još:

Opet nova frizura na glavi Billie Eilish – prvo je sve šokirala promjenom boje, a što je sada napravila?

Fotka koju je objavila Billie Eilish u par dana postala jedna od najlajkanijih u povijesti Instagrama

I celebovi su nekad samo fanovi: Pogled koji ima Billie Eilish dok nastupa ovaj izvođač je najslađi ikad

naslovnica vogue poziranje zavodljivo billie eilish

Još vijesti