Slika nije pronađena

Iz tjedna u tjedan pratili smo na tisuće kandidata koji su se prijavili za ovogodišnii Supertalent, a potom i finalne epizode u kojima se natjecalo pedeset najboljih. Jučer su konačno izabrani najbolji od najboljih.

Radi se o kazalištu sjena Promenada klub, koji su osvojili najviše glasova publike. Glavni im je konkurent bio Borislav Vranić.

U konačnoj superfinalnoj emisiji natjecali su se najbolji od najboljih - Antonio Tkalec, Endi Schrotter, Promenada klub, Borna Baričević i Iva Miljak, Break dance klub Nexus, Rebecca Posavec, Air Flow, Eva Pilić, Borislav Vranić te Plesni Punktovi Zagreb. Stručni žiri ovaj puta nije imao pravo glasa jer su pobjednici izabrani isključivo prema glasovima publike.

Sinoćna je emisija imala nekoliko eliminacijskih krugova te su u zadnjem ostali već spomenuti Promenada klub i Borislav Vranić, ali je kazalište sjena odnijelo pobjedu.

Finalnu emisiju obogatili su nastupi prijašnjih Supertalenata, Tihomir Bendelja i Antonija Novosel, ali i onih koji su se prije natjecali u Supertalentu i iako nisu osvojili prvo mjesto, imali su zapažene rezultate. Posebno je oduševila svojim nastupom članica žirija, Nina Badrić te Luka Vidović i plesna skupina Atomic Dance Factory koji su izveli točku iz showa 'Cijeli svijet je pozornica'.

Supertalent Promenada klub Borislav Vranić

Još vijesti