Slika nije pronađena

Uskoro dolazi ono doba godine kada su horor filmovi u fokusu, jer za nekih mjesec dana stiže Noć vještica! Netflix je već sada krenuo u akciju izbacivanja novih strašnih horora, i jedan je gledateljima posebno zapeo za oko.

'Midnight Mass' je kratka horor serija od 7 epizoda, ali i tih 7 je dovoljno da te dobro isprepada. Od trenutka kada je došla na Netflix, cijelo je vrijeme na vrhu liste najgledanijih serija i filmova u Hrvatskoj. Sve zanima o čemu se tu radi, a kada ju jednom kreneš gledati, nećeš moći stati. Gledatelji ostavljaju recenzije koje zvuče dobro i nagovještaju da se radi o jednoj horor seriji koju trebaš pogledati ako voliš ovaj žanr.

Radnja je smještena unutar jedne male zajednice na otoku koja je 'odvojena' od ostatka svijeta. Odjednom, nakon što im dođe misteriozan mladi svećenik, počnu se događati jaaako čudne stvari. Serija propitkuje i postavlja puno pitanja oko kršćanstva. Ali u fokusu je ipak horor žanr. I čini se da je dobro složena, jer ljudi tvrde da je serija iznenađujuće dobra. Obično od horor serija nitko nema prevelika očekivanja, ali ova se pokazala kao strašni dragulj koji ti neće dati baš tako lako zaspati. U recenzijama su svi pomalo u šoku koliko im se svidjela. Nije tradicionalni horor s duhovima i demonima, ali ima ono nešto.

Krene malo sporije, ali kako epizode prolaze, radnja postaje sve bolja i bolja, likovi se razvijaju i počet ćeš se vezati za njih. Pravi moderni horor, koji će te između ostalog, i potaknuti na razmjšljanje. Kreni ovu seriju gledati kada ćeš imati koncentracije, jer nije horor koji ćeš samo pustiti u pozadini i baciti oko tu i tamo dok se dopisuješ.

Pogledajte još:

Camila Cabello razočarala gledatelje ulogom u novoj Pepeljuzi – film je totalni promašaj?

Što se najviše gledalo ove godine? Top 3 serije koje su proglašene najpopularnijima u 2021.

Najstrašniji horor svih vremena: Na jedan ljudima srce posebno poludi kada ga gledaju

horror horor serija strašno midnight mass najgledanije Netflix

Još vijesti