Slika nije pronađena

Obožavatelji 'Bridgertona' će biti veoma razočarani – Netflix je objavio da se snimanje druge sezone ove popularne serije obustavlja na neodređeno vrijeme.  Fanovi su bili oduševljeni prvom sezonom te su jedva dočekali da se krene snimati i druga kako bi ju uskoro mogli pogledati, no izgleda da će na to ipak morati pričekati još neko vrijeme.

Snimanje druge sezone serije 'Bridgerton' se obustavlja zbog dva pozitivna slučaja korona virusa na setu snimanja serije. Prvi pozitivan slučaj se je dogodio u četvrtak, 15. srpnja na setu, tako da su nakon toga snimanje obustavili na 24 sata. No, idući dan novog snimanja nakon obustave je donio još jedan pozitivan slučaj na korona virus, tako da je snimanje obustavljeno na neodređeno vrijeme, prenosi TEEN Vogue.

 Još uvijek nije poznato jesu li oboljeli glumci ili netko iz produkcije, ali je svakako jasno da se snimanje druge sezone 'Bridgertona' obustavlja. Izgleda da ćemo još morati pričekati kako bi se snimanje nastavilo i kako bi izašla druga sezona serije, ali znamo da se već planira treća i četvrta sezona, tako da se još uvijek možemo tome veseliti!


Pogledajte još:

Kakve veze imaju Kardashiani sa 'Bridgertonom'? Izgleda da su bili inspiracija za nekoga u seriji

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

Kreatori popularne serije 'Bridgerton' otkrivaju koliko sezona još misle snimati – je li kraj ili ne?


Druga sezona obustava snimanja Bridgerton

Još vijesti