0

Kada gledamo Disney filmove i animirane filmove ne doživljavamo toliko detalje kada smo djeca, ali kako odrastamo tako sve više i više shvaćamo koliko se nelogičnosti krije u njima. Ovo je 9 najčudnijih koje do sada nismo primijetili.


Nitko ne očekuje da Disney animirani filmovi imaju previše logičnosti jer ipak su to bajke i izmišljeni svjetovi koji imaju svoja pravila. Pa ipak, neke se stvari čak i u njima čine posebno čudne. Izdvojili smo 9 najčudnijih, a pojavljuju se u crtićima koje smo svi pogledali već 100 puta i nikada nismo stali i zapitali se zašto se nešto dogodilo iako je totalno čudno. Pogledaj u nastavku sve najčudnije nelogičnosti iz Disney svijeta koje su ljudi pronašli tijekom godina.

1.Sve nestane osim staklenih cipelica


Foto: Imdb / Screenshot

U crtiću Pepeljuga ima jedna situacija koja nema baš previše smisla, a to je staklena cipelica koja joj padne s noge dok u ponoć bježi s bala. Zbog magije, sve što je dobra vila stvorila, od kočije do haljine koju je Pepeljuga nosila, sve nestane. Sve osim staklenih cipelica. Postoje različite verzije Pepeljuge, ali u onoj koju smo mi gledali Pepeljuga staklenu cipelicu koja joj je ostala spremi, a druga pomogne princu da ju pronađe. Ali ako je sve drugo što je stvorila dobra vila nestalo, kako to da nisu i cipele?

disneyanimirani filmovinelogičnostibizarnočudne situacije

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.654
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!